Yardım Telefonda indirme açık halde şarja bırakmak.

Çinlialıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Samsung
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.6.3.0
Telefon Modeli
Mi 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi akşamlar dilerim herkese. Öncelikle eve saat 22.30 sıralarında geldiğim için wifi üzerinden indirme yapmaya pek zamanım olmuyor. Zamanım olsa dahi akşam bir bölüm dizi izlerken indirme açınca görüntü kalitesi düşüyor. Gece yatarken indirmeyi açıp şarja takıp yatmayı düşünüyorum. Fakat telefonu alalı sadece 2 gün oluyor. Böyle bir yaklaşım sizce bataryaya zarar verir mi? Yoksa bir kereden birşey olmaz deyip indirmeli miyim gece? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
İyi akşamlar dilerim herkese. Öncelikle eve saat 22.30 sıralarında geldiğim için wifi üzerinden indirme yapmaya pek zamanım olmuyor. Zamanım olsa dahi akşam bir bölüm dizi izlerken indirme açınca görüntü kalitesi düşüyor. Gece yatarken indirmeyi açıp şarja takıp yatmayı düşünüyorum. Fakat telefonu alalı sadece 2 gün oluyor. Böyle bir yaklaşım sizce bataryaya zarar verir mi? Yoksa bir kereden birşey olmaz deyip indirmeli miyim gece? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz ama size tavsiyem, bırakmamak daha iyi olur :)
İpucu - En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Bir defa icin sorun teskil etmez . Neticede bu tür dayaniklilik testlerinden geciyor bataryalar ama uzun sureli bir aliskanlik elbette kullanim sürenize ve batarya sagliginiza zarar verebilir

Oyla:
Üst Alt