Yardım Telefoncu dosyaları çekmiş midir rom numarası değişti

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonuma hattı taktığımda hiç çekim yoktu. Telefoncuya götürdük, bir tanıdığın tanıdığıymış. Üst kata çıkınca bilgisayara bağladılar telefonumu, bir yerlere girdi. Ama benden önce bir telefonu bağladı, o telefonu çıkardığında bir şeyler kopyalanıyordu dedi. Txt falan diyordu ama benim telefonumun modeli değil, önceki çıkardığı telefonun modeli Redmi 13 yazıyordu. Bilgisayarlardan anlıyorum, nereye girdiğini az çok biliyorum. Benim telefonum bağlandığında içine girmedi. Sizce içindeki dosyaları kendi bilgisayarına aktarmış mıdır? Nereden anlayabilirim? Daha önceden fake rom yüklüydü sonu ne ile bitiyor şu an güncelleme bile gelmiş e-mail atıldıktan sonra sonu m ile bitiyor rom değişmiş olabilir mi lütfen yardım edin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Telefondaki gerekli partlar düzenlendiği için güncelleme yapmaya başlar. Güncelleme yapan cihaz ise fake romdan normal hale geçtiği için model numarası değişir. Yani her şey olması gerektiği gibi sorun yok. Diğer sorduklarınıza cevap verme ihtiyacı hissetmiyorum.

Oyla:

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondaki gerekli partlar düzenlendiği için güncelleme yapmaya başlar. Güncelleme yapan cihaz ise fake romdan normal hale geçtiği için model numarası değişir. Yani her şey olması gerektiği gibi sorun yok. Diğer sorduklarınıza cevap verme ihtiyacı hissetmiyorum.
Merhaba cevabınız için teşekkürler sanırım fake rom dan Hindistan seri numarası yazıyor bu seri numarasını değiştirmek bu kadar kolay mı ve diğer sorduklarım güvenlik için sormuştum hem de bilgi almak için USB hata ayıklama kapalı bootloader kilidi de kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve sanırım ımeı attı araştırdığıma göre

Ve Hindistan romuysa iyi midir güncelleme yapsam IMEI gider mi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kullanın bir şey olmaz her şey normal. Güncelleme sıfırlama bir şey olmaz.

Oyla:

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki güncellersem hyperoes alır mıyım

Son olarak sizce diğer konu hakkında çok mu evham yaptım böyle bir şey olma ihtimali mümkün müdür acaba telefonumda çok fazla önemli dosya var çünkü ve telefoncu ilk defa gittim hayatımda

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Peki güncellersem hyperoes alır mıyım

Son olarak sizce diğer konu hakkında çok mu evham yaptım böyle bir şey olma ihtimali mümkün müdür acaba telefonumda çok fazla önemli dosya var çünkü ve telefoncu ilk defa gittim hayatımda
hayatınıza bakın sıkıntı yok. Güncelleme sıfırlama sorunsuz yapılır. iyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt