Yardım Telefona su döküldü

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
Merhaba hocalarım.Bugun arabadayken enerji içeceği patlamış.(bende farkında değilim)ortasından fıskiye gibi fışkırıyordu.Telefondada sıçramışYaklasik bı 25-30 sn sonra farkına vardım..elime aldığımda telefon yapış yapıştı.Acaba tele bişey olduysa nasi anlarım.Boyle ayarlarda donanım testi falan var.Hangilerinin yeşil olması gerekiyor.Telefonda bı sıkıntı olmaması için.Bu arada yanlış anlaşılma olmasın.Telefonu haftaya satmayı düşünüyorum.satarken sıkıntı çıkmaması için böyle bi konu açtım.

Şimdiden teşekkürler.hayirli forumlar

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam, bu konuyu inceleyebilirsiniz. Ayrıca satacağınız kişiye de bu durumdan bahsetmeniz yerinde bir karar olacaktır.
Teşekkürler hocam.Telefonu şu an sorunsuz kullanıyorum.Hatta şimdi not 7 den yazıyorum.Oyle aşırı derecede suya maruz kalmadi.su sıçradı desem yeridir.Birde donanım testlerinden falan telefonun sıkıntısız olduğunu nasi anlayabilirim?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Teşekkürler hocam.Telefonu şu an sorunsuz kullanıyorum.Hatta şimdi not 7 den yazıyorum.Oyle aşırı derecede suya maruz kalmadi.su sıçradı desem yeridir.Birde donanım testlerinden falan telefonun sıkıntısız olduğunu nasi anlayabilirim?
Hocam, test menüsünde "PASS veya BAŞARILI" ibaresini görmeniz yeterli olacaktır ama bu sıvı temasından hemen sonra arızaya geçer diye bir şey yok maalesef. Bir kaç gün kullanıp, gerçek ortamda sizinde test etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Oyla:
Üst Alt