Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımTelefona şarja takınca klavye saçmalamaya başlıyor, zor basıyor, kasılıyor
öncelikle şarj cihazıyla alakalı bir durum akımı doğru ve yeteri derecede veremediği için , orjinal alet olsa bile bir zamandan sonra böyle bir sorun yaratıyor veyahut şarj ettiğiniz priz ile alakalı eski bir yapıda oturuyorsanız veyahut bağlı olan prizde çok fazla akım çeken cihazlar varsa akım yetmezliğinden yine bu sorun olabiliyor.Arkadaşlarımızın dediği gibi ilk çözüm önerdikleri şarj cihazlarından alabilirsiniz.
Telefon şarjda iken genel olarak kullanılmaması öneriliyor... Çok mecbur kaldığımda benim de kullanmışlığım var ancak sizin bahsettiğiniz problemi hiç yaşamadım
Telefon şarjda iken genel olarak kullanılmaması öneriliyor... Çok mecbur kaldığımda benim de kullanmışlığım var ancak sizin bahsettiğiniz problemi hiç yaşamadım
Hocam sözlerinize şunu da eklemek isterim, orjinal şarj aleti olmasını özen göstermeliyiz. Cihaza gelen akım ve voltaj dengesizliğinde ekran sapıtması yapabiliyor cihazlar. Ek olarak üreticiler bazı modellerde ve bazı ekran panellerinde oluşan Ghost Screen veya beyaz leke sorunlarının çoğu şarj esnasında kullanmak ile alakalı olduğunu söylüyor. Ekranın arka bölümünde yer alan işlemci ve bataryanın aşırı ısınması ve ekran ile bu bölge arası ısı yalıtımının iyi olmaması sonucu lcd ekranda sorunlara yol açıyor.