Yardım Telefona şarja takınca klavye saçmalamaya başlıyor, zor basıyor, kasılıyor

SeA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Mi 6
Konular
1
xiaomi mi 6

bazen telefonu şarja takınca (orijinal şarj) klavye zor basıyor, kasılıyor falan bu problemi yaşayan var mı başka?

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
xiaomi mi 6

bazen telefonu şarja takınca (orijinal şarj) klavye zor basıyor, kasılıyor falan bu problemi yaşayan var mı başka?
Bende de oluyordu. Aukey şarj aleti ve kablo aldım düzeldi. Orjinal şarj aleti ile şarjda sapıtıyordu telefon.

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Cok ısınıyor sa olabilir

Oyla:

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
bazı şarj aletleri cihaza uyumsuz olduğundan dokunmatiği bile etkiler. cihaza uygun kabloları kullanmak ve başlık gerekir.

Oyla:

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Şaj makinesinden kaynaklı. Düzgün akım veremediği için telefonu etkiliyor. Bende 3 lü bir alet var. Tek başına benim cihazı takınca sorun yok ama yanına bir tane daha takınca telfonum sapıtıyor :D

Kısacası kaliteli bir şarj cihazı .

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihaza uygun voltaj gelmediği için ekran sapıtması die tabir ettiğimiz dokunmatik sorunu ortaya çıkıyor. Bu şarj aletini uzun süre kullanırsanız önce bataryanız sonra işlemciniz zarar görebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Titreşim ile alakalı olabilir mi acaba. Klavye ayarlarından yazarken harf titreşimini kapatıp deneyin. Malum şarj sırasında titreşim devre dışı oluyor çoğunlukla.

Oyla:

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
kronik sorun gibi :) benim mi6da da ayni problem var.. sanirim sarj olurken telefon isininca dokunmatik sapitiyor.. orjinal şarj aleti kullanırken ayni problem vardi, 1 metre USB uzatma kablosu taktigimda sorun ortadan kalkiyordu.. sonra orjinal şarj aletim bozuldu blitz power aldim onda da ayni sorun oldu. yine USB uzatma ile kullaninca sorun ortadan kalkiyordu, onu da düşürdüm bozuldu :) spigen kullanmaya basladim, spigende USB uzatma takmadan denedim problem yasamadim..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
kronik sorun gibi :) benim mi6da da ayni problem var.. sanirim sarj olurken telefon isininca dokunmatik sapitiyor.. orjinal şarj aleti kullanırken ayni problem vardi, 1 metre USB uzatma kablosu taktigimda sorun ortadan kalkiyordu.. sonra orjinal şarj aletim bozuldu blitz power aldim onda da ayni sorun oldu. yine USB uzatma ile kullaninca sorun ortadan kalkiyordu, onu da düşürdüm bozuldu :) spigen kullanmaya basladim, spigende USB uzatma takmadan denedim problem yasamadim..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu sorun mi6 cihaza özel bir sorun değil ben yıllar önce samsung s2 kullanırkende aynı sorunu yaşadım ya kablo yada şarj cihazında problem vardır.

Oyla:

SeA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Orijinal diyorum, orijinalde yapıyor, çakmada yapmıyor!

Oyla:
Üst Alt