SağlamazTelefonu root yapsam daha mı iyi olur. Şarjın uzun gitmesini sağlar mi
Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neye yarar root yapsamSağlamaz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Buyurun...Neye yarar root yapsam
Hocam benim bildigim magisk gibi root uygulamalarinda gms doze tarzi seyler var bunlarda batarya konusunda yardimci oluyor. Ayrica bazi uygulamalari dondurup o sekildede sarjin uzun gitmesi saglaniyor diye biliyorum.Telefonu root yapsam daha mı iyi olur. Şarjın uzun gitmesini sağlar mi
Bilmiyorum daha önce root yapmadım da program root istemez sanırım senin dediğinHocam benim bildigim magisk gibi root uygulamalarinda gms doze tarzi seyler var bunlarda batarya konusunda yardimci oluyor. Ayrica bazi uygulamalari dondurup o sekildede sarjin uzun gitmesi saglaniyor diye biliyorum.
Bataryanın uzun veya dengeli gidebilme adına MIUI de her türlü gerekli ayarlar mevcut, o nedenle sırf bu yüzden root a gerek yok....Hocam benim bildigim magisk gibi root uygulamalarinda gms doze tarzi seyler var bunlarda batarya konusunda yardimci oluyor. Ayrica bazi uygulamalari dondurup o sekildede sarjin uzun gitmesi saglaniyor diye biliyorum.
Evet o kadar bilgi de bende mevcut değilBataryanın uzun veya dengeli gidebilme adına MIUI de her türlü gerekli ayarlar mevcut, o nedenle sırf bu yüzden root a gerek yok....
Hem root bana göre Android bilgisi ileri düzeyde olan kişilerce yapılması daha uygun
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk