Proxy Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ömer Cihazım Redmi Note 7 Yaş 25 Konum Ankara Katılım 30 Haziran 2020 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Puanları 3 30 Haziran 2020 #1 Telefona root atmak istiyorum ve root attıktan sonra telefon garanti dışına çıkar mı?
Proxy Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ömer Cihazım Redmi Note 7 Yaş 25 Konum Ankara Katılım 30 Haziran 2020 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Puanları 3 30 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 hepinize destekleri için çok teşekkür ederim sayenizde bilgilendirilmişde oldum gerçekten çok saolun Oyla: Oyla 0 Downvote
seferizm Aktif Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Redmi Note 7 Meslek Öğrenci Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 14 Ağustos 2018 Konular 1 Mesajlar 96 Tepkime puanı 132 Puanları 33 30 Haziran 2020 #22 Proxy' Alıntı: hepinize destekleri için çok teşekkür ederim sayenizde bilgilendirilmişde oldum gerçekten çok saolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz işimiz bu iyi günler. Oyla: Oyla 0 Downvote
Proxy' Alıntı: hepinize destekleri için çok teşekkür ederim sayenizde bilgilendirilmişde oldum gerçekten çok saolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz işimiz bu iyi günler.