B bysefacc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım sefa Cihazım Redmi Note 8 Yaş 28 Konum erdemli Katılım 17 Mayıs 2020 Konular 6 Mesajlar 11 Tepkime puanı 3 Puanları 3 9 Temmuz 2020 #1 telefona rom attım kapanıp açılıyor fastboota alamıyorum fastbootta açılır açılmaz kapanıyor rom atamıyorum yardım ?
telefona rom attım kapanıp açılıyor fastboota alamıyorum fastbootta açılır açılmaz kapanıyor rom atamıyorum yardım ?
malisimsek Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Ali Cihazım Redmi Note 8 Konum Turkey Katılım 8 Mart 2020 Konular 4 Mesajlar 131 Çözümler 1 Tepkime puanı 53 Puanları 28 8 Ağustos 2021 #11 EmreBursaPro' Alıntı: çözümü var mı Genişletmek için tıkla ... Telefonun arkasını açılıcak sonra edl moda alınıp Qfil ile rom atılıcak reber aşağıda. Rehber - Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan) tesekkürler ustalar allah razı olsun forum.miuiturkiye.net Oyla: Oyla 0 Downvote
EmreBursaPro' Alıntı: çözümü var mı Genişletmek için tıkla ... Telefonun arkasını açılıcak sonra edl moda alınıp Qfil ile rom atılıcak reber aşağıda. Rehber - Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan) tesekkürler ustalar allah razı olsun forum.miuiturkiye.net