Yardım telefona modül ve recovery yükleyemiyorum root için ne yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan Tr2x
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 48

Tr2x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
6
önceden bazı romları yüklemede sorun yaşıyordum hata alıyordum yükleme sırasında örneğin pixel experience 14 yükleyemedim 13 kullanıyordum. bugün play integrity fix modülünü yükleyeyim dedim fixlenmedi. geri kaldırdım modülü ve akşam telefonun pili bittiği için kapanmış. açtığımda diğer modüllerin de olmadığını gördüm. aklımda orjinal roma dönmek vardı. flash tool ile yükledim orjinal rom ayarları yaptım twep yükleyeyim dedim telefon orjinal recovery ile açıldı. grus için en son sürümü twrp nin kendi sayfasından indirdim img olarak. cmd den kendim yükledim yine orjinal recovery ile açıldı facepalm~~ saatten dolayı mı hata yapıyorum bişeyi atlıyorum anlamış değilim. ne yapabilirim şu an rootlamak için

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
36
TWRP'yi cihaza yükledikten sonra cihazı hemen açmayın hocam TWRP ile boot edin ardından cihazı rootlayın.

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
23
TWRP'yi fastboot ile yüklemişsin ama telefon hâlâ orijinal recovery ile açılıyor gibi görünüyor. Bu genelde şu durumlarda olur:

• Yükleme sonrası boot işlemi: TWRP’yi yükledikten sonra direkt olarak TWRP’ye boot etmek gerekir. Aksi takdirde sistem, TWRP'yi üzerine yazabilir.

• fastboot flash recovery twrp.img fastboot reboot recovery

• Eğer TWRP boot etmiyorsa, fastboot boot twrp.img komutuyla geçici olarak TWRP’ye boot edip oradan kalıcı olarak kurmayı deneyebilirsin.

Üst Alt