Yardım Telefona Fastboot Rom yükleyememe sorunu

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Poco x3 Nfc Global kararlı Rom
Telefon Modeli
Poco X3 Nfc
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X3 Nfc telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra twrp yükledim. Sonrasında Eu rom yüklemek istediğimde format data ve 4 'lü wipe yaptığımda tel fastboot ekranında kaldı. Bende terdan fastboot rom yükleyeyim dedim. Yalnız indirdiğim rou miflash görmüyor. İndirdiğim dosyaya bakıyrum. İdm ye girdiğimde .gz uzantılı gösteriyor. Neyse zipten çıkarsamda çıkarmasam da indirilen romu mi flasha gösteremediğim için fastboot romu da kuramadım.

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Custom yani fabrika romu olmayan romlar TWRP haricî YÜKLENMEZ. Custom rom yüklerseniz twrp silinmez ama illa root istiyorsanız twrp den magisk yükleyin tamamdır...
İşte hocam sabahtan beri takıldığım nokta burası. Bu yüzden telefon fastbota düşüyor. Twrp yüklüyorum. Twrp den Eu romu kuruyorum. Ardından magiski kuruyorum. Öncesinde wip data cache yapmıştım. Fastboota düşmüştü. Sonrasında ise ekte belirtilen yazıya istinaden eu romu kurup arkasından magiski flashlayıp sonrsında format data yapıp system reboot yapıyorum. Telefon fastboot ekranda kalıyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İşte hocam sabahtan beri takıldığım nokta burası. Bu yüzden telefon fastbota düşüyor. Twrp yüklüyorum. Twrp den Eu romu kuruyorum. Ardından magiski kuruyorum. Öncesinde wip data cache yapmıştım. Fastboota düşmüştü. Sonrasında ise ekte belirtilen yazıya istinaden eu romu kurup arkasından magiski flashlayıp sonrsında format data yapıp system reboot yapıyorum. Telefon fastboot ekranda kalıyor.

Rom yüklenince kurulumu tamamlayın telefon açılsın ondan sonra magisk APK'sını telefona yükleyin ve ordan magisk dosyasını apk üzerinden indirip twrpden yükleyin tamamdır.

Oyla:

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Rom yüklenince kurulumu tamamlayın telefon açılsın ondan sonra magisk APK'sını telefona yükleyin ve ordan magisk dosyasını apk üzerinden indirip twrpden yükleyin tamamdır.
Teşekkür ederim hocam. Sayenizde bunu da halledebildik.

Oyla:

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Hocam bi de burda forumda '' Cihazı bul ağa bağlanılamadı '' hatası ile ilgili kaldırma yazısı okumuştum ama forumda bulamadım. Bİlginiz var mı acaba?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek