Yardım telefona android 10 güncellemesi geldi kurulum yaparken fastboot da kaldı

tarlaci70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 T
Konular
6
telefonuma android 10 guncellemesi geldi indirdim 2.2 gb lik dosyayı kurarken twrp ile kurdu işlem bittikten sonra fastboota aldı ve çıkış yapamıyorum yardımcı olabilrmsiniz

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
telefonuma android 10 guncellemesi geldi indirdim 2.2 gb lik dosyayı kurarken twrp ile kurdu işlem bittikten sonra fastboota aldı ve çıkış yapamıyorum yardımcı olabilrmsiniz
Güç tuşuna basılı tutun titreyene kadar eğer düzgün kurulum gerçekleştiyse telefon açılır hocam

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam şu konudaki işlemleri deneyin hocam. VBMETA olarak paylaştığımı indirin. Dosya ekledim.

Ekli dosyalar

• vbmeta.img
    4 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:

tarlaci70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 T
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi flashtan telefonu sıfırlıcam mi9t miui 11 fastboot dosyasını gönderebilirmsniz bulamadımda

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Hocam şu konudaki işlemleri deneyin hocam. VBMETA olarak paylaştığımı indirin. Dosya ekledim.

hocam size bir şey sorucam dün MIUI 10.2'den android 9 MIUI 11.4'e Android 10'a geçtim ardından sistem uygulamalarının birini kaldırmaya çalıştım daha sonra telefona restart attığımda telefon fastboot moduna aldı daha sonra twrp girip MIUI 11 zip'i tekrardan flashladım ön bellek vs temizliği yapmadan işlem bittiğinde telefon açıldı aynı şekilde herhangi bi sıfırlama olmadı bunun nedeni nedir eğer ben önbellek temizliği vs yapsaydım sıfırlama olurmuydu

Oyla:

tarlaci70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 T
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi flash ile depolamadıki verilerim gitmeden temiz kurulum yapabilirmiyim

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
hocam size bir şey sorucam dün MIUI 10.2'den android 9 MIUI 11.4'e Android 10'a geçtim ardından sistem uygulamalarının birini kaldırmaya çalıştım daha sonra telefona restart attığımda telefon fastboot moduna aldı daha sonra twrp girip MIUI 11 zip'i tekrardan flashladım ön bellek vs temizliği yapmadan işlem bittiğinde telefon açıldı aynı şekilde herhangi bi sıfırlama olmadı bunun nedeni nedir eğer ben önbellek temizliği vs yapsaydım sıfırlama olurmuydu
Sistem uygulamalarını kaldırmaya engel olması için xioaminin aldığı önlem hocam mesela müzik uygulamasını falan silerseniz bir şey olmaz ama mesela güvenlik uygulamasını silerseniz fastboota düşer

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Sistem uygulamalarını kaldırmaya engel olması için xioaminin aldığı önlem hocam mesela müzik uygulamasını falan silerseniz bir şey olmaz ama mesela güvenlik uygulamasını silerseniz fastboota düşer

hocam hizmetler ve geri bildirim uygulamasını silmeye kalktım fastboot'a düştü ama twrp'den tekrardan romu flashlayınca telefon aynı şekilde geri açıldı sıfırlanması gerekmiyormuydu yoksa ön bellek temizliği yapınca mı sıfırlanıyor ?

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
hocam hizmetler ve geri bildirim uygulamasını silmeye kalktım fastboot'a düştü ama twrp'den tekrardan romu flashlayınca telefon aynı şekilde geri açıldı sıfırlanması gerekmiyormuydu yoksa ön bellek temizliği yapınca mı sıfırlanıyor ?
Hocam şimdi bir daha gidip üstüne aynı romu kursanız verileriniz silinmez zaten data temizliği yapmadığınız sürece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi bir daha gidip üstüne aynı romu kursanız verileriniz silinmez zaten data temizliği yapmadığınız sürece
Üstüne kurulum yapınca o sistem uygulaması yüklenmiş oldu tekrardan ve fastboota düşme sorunu kalkmış oldu iyi yapmışsınız yani

Oyla:
Üst Alt