- Adım
- Anıl
- Cihazım
- Poco X3 Pro 128
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 13.0.1
- Telefon Modeli
- Poco X3 Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Poco X3 Pro cihazım Miui 13 güncellemesinden beridir 128gb olmasına rağmen 127. gb'a gelince çöküyor ve yeniden başlatıyor. Yeniden başlattığı kısa sürede telefondan birçey silip depolamayı boşlatmaz isem 127.2 gb da komple yeniden başlatıp başlatıp duruyor ve açılmıyor. Bunun çözümü ise telefon açılıren ses açma tuşuna basmak gelen menüden hemen Recovery Mode'a geçmek. Recovery Mod'da telefon kapanmıyor biraz bekleyip yeniden başlatınca ve safe moda girince düzeliyor safe mod da ise cihazdan sileceğimi silip normal kapatıp başlatıyordum. Bu sefer kapanışında şarjım azdı ve şarjım az olduğu için Recovery Mode seçeneğinin olduğu menü şarj yok uyarısı verdi. Bende yeniden başlatmayı durdursun diye komple telefonon kapanmasını bekledim. Şimdi ise şarj olmuyor. Sistem kendini tekrar başlatmaya çalışınca dolan şarj geri boşalıyor. Sürekli yanması gereken şarj ışığı ellemesem bile yanıp sönüyor.
Bunun için ne yapabilirim, ben tamirciye bataryayı söktürüp dışarıdan bir cihaz ile şarj ettirip geri taktırmayı takılınca da Recovery Mode'a girip cihazı düzeltmeyi düşündüm.
Bunun için ne yapabilirim, ben tamirciye bataryayı söktürüp dışarıdan bir cihaz ile şarj ettirip geri taktırmayı takılınca da Recovery Mode'a girip cihazı düzeltmeyi düşündüm.