Yardım Telefon yeniden başlatıyor ama şarjı yok | Poco X3 pro

anil__

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Poco X3 Pro 128
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.1
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco X3 Pro cihazım Miui 13 güncellemesinden beridir 128gb olmasına rağmen 127. gb'a gelince çöküyor ve yeniden başlatıyor. Yeniden başlattığı kısa sürede telefondan birçey silip depolamayı boşlatmaz isem 127.2 gb da komple yeniden başlatıp başlatıp duruyor ve açılmıyor. Bunun çözümü ise telefon açılıren ses açma tuşuna basmak gelen menüden hemen Recovery Mode'a geçmek. Recovery Mod'da telefon kapanmıyor biraz bekleyip yeniden başlatınca ve safe moda girince düzeliyor safe mod da ise cihazdan sileceğimi silip normal kapatıp başlatıyordum. Bu sefer kapanışında şarjım azdı ve şarjım az olduğu için Recovery Mode seçeneğinin olduğu menü şarj yok uyarısı verdi. Bende yeniden başlatmayı durdursun diye komple telefonon kapanmasını bekledim. Şimdi ise şarj olmuyor. Sistem kendini tekrar başlatmaya çalışınca dolan şarj geri boşalıyor. Sürekli yanması gereken şarj ışığı ellemesem bile yanıp sönüyor.

Bunun için ne yapabilirim, ben tamirciye bataryayı söktürüp dışarıdan bir cihaz ile şarj ettirip geri taktırmayı takılınca da Recovery Mode'a girip cihazı düzeltmeyi düşündüm.

Saytz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi 9C
Konular
21
Fastboota giriyorsa fastbootta bırakın hocam, birazcık şarjı dolsun. Ayrıca o kadar depolamayı kullanacak kadar ne yapıyorsunuz 😃

Oyla:

anil__

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Poco X3 Pro 128
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboota giriyorsa fastbootta bırakın hocam, birazcık şarjı dolsun. Ayrıca o kadar depolamayı kullanacak kadar ne yapıyorsunuz 😃

Fastboot'da kapanıyor.
Edit yaparken videolar, şarkılar, resimler, oyun videoları vs. ufak ufak siliyordum da bu sefer telefon felç oldu.

Oyla:
Üst Alt