telefon tercihi önerileriniz?

trayan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ESEN
Cihazım
Mi 5s plus
Meslek
Biyolog
Konular
4
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve xiaomi alma arifesindeyim. klasik günlük kullanıcıyım sosyal medya internet birkaçta fotoğraf, oyun oynayan biri değilim. forumdan birkaç arkadaş ile iletişime geçtim sağolsunlar beni bilgilendirdiler. şimdi aklımda olan modeller REDMİ PRO benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir cihaza benziyor. işlemcinin mediatek olması olumsuz olarak yorumlanmış. onun dışında malzeme kaliteli güzel, oled ekran ve fiyatının uygun olması. global romu henüz yok çıkarmı sizce? diğer cihaz ise biraz daha para koyup mi 5s mi alsam. evet ikisi kıyaslanamaz biri performans serisi hızlı bir cihaz. sizce artıları eksileri nelerdir acaba. özellikle kullanan arkadaşlar pil durumları nasıldır.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
O fiyatlarda mi 5 modeli de mevcut. Hem global rom hemde Android 7 çalışmaları başladığı için mi 5 öneririm ben. Redmi pro ya o kadar para vereceğinize mi 5 yada mi 5s daha mantıklı bence.

trayan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ESEN
Cihazım
Mi 5s plus
Meslek
Biyolog
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 5 in malzemesi biraz zayıf plastik gibi. birde sesi bi tık aşağıda olduğunu duydum. ondan dolayı ona bakmadım.

utkudagistan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
mi5
Konular
6
mi 5 in malzemesi biraz zayıf plastik gibi. birde sesi bi tık aşağıda olduğunu duydum. ondan dolayı ona bakmadım.
2 aydır mi5 kullanıyorum. Oyun oynamasaniz bile oynamaya başlıyorsunuz o derece akıcı bi telefon. Malzemesine gelince biraz kırılgan bi yapısı var ama sebebi çok hafif ve ince olması kılıfla kullanırsanız hiç sorun olmuyor. Hoparlör sesinde ise bazı telefonlara göre kısık global romda ama iPhone 6s e göre daha yüksek çıkıyor sesi.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Plastik derken hocam? Ben alüminyum ve cam yada seramik haricinde bir malzeme kullanıldığını bilmiyordum. Plastiği neresinde gördünüz? :D

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trayan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ESEN
Cihazım
Mi 5s plus
Meslek
Biyolog
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam youtube dan dayanıklılık testlerini izledim oradan diyorum plastik gibi kırıldı diye, yani sağlamlık hakkında şüphelerim var diye mi5s mesela metal tasarımlı olması güzel...

Üst Alt