Soru Telefon temizliği

Berkcanr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkcan
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Müzisyen
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global ROM
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar

Günlük hayatımızda telefonu sürekli kullanıyoruz. Ve haliyle telefon çok çabuk kirleniyor pisleniyor. Benim ellerim çok çabuk terliyor ve telefonun ekranı kılıfı ve her yeri yapış yapış oluyor. Haliyle rahatsız oluyorum günde ortalama 10 kez ellerimi yıkıyorum.

Bu yüzden telefonu da ıslak mendille silip kuru mendille temizliyorum 2-3 günde bir. Bu telefona zarar verir mi ekranına falan?

Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Teşekkür ederim...

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam valla maalesef bende de öyle gerçekten çok rahatsız oluyorum nolcak böyle o yüzden mat kılıflar kullanıyorum silikon kullanamıyorum
Ben daha pimpirikliyim bu yaşıma kadar aldığım hiç bi telefonda kılıf ekran koruyucu kullanmiyom cihazın tasarımı bozup kabalastiriyor diye hiç ekran kırmadım bu arada :)

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Bizde bakım yapıyoruz ama kirleniyor günde 10 defa silsen de. Bu tamamen el temizliği ile alakalı.
Millet kafayı yemiş yahu. Çokta takıntı yapmayın arkadaşlar. :D

Oyla:

Berkcanr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkcan
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Müzisyen
Konular
14
Bizde bakım yapıyoruz ama kirleniyor günde 10 defa silsen de. Bu tamamen el temizliği ile alakalı.
Millet kafayı yemiş yahu. Çokta takıntı yapmayın arkadaşlar. :D
Hocam bu elimizde olan bişey değil maalesef direk yağlanıyor ve bulaşıyor her yere zor durumda bırakıyor

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Benim kardeşimin de elleri çok çabuk terliyor, ne zaman telefonuma dokunsa ekranı silmek zorunda kalıyorum. Sırf bu yüzden kardeşime telefonumu vermiyorum. :D benim ellerim hep kurudur o yüzden çok kirlenmez telefonum ama arada bir ben de ıslak mendille kabasını alırım. Deliklere kadar çok nadir temizlerim. O kadarı biraz takıntı gibi. Obsesif olabilirsiniz.

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Hocam bu elimizde olan bişey değil maalesef direk yağlanıyor ve bulaşıyor her yere zor durumda bırakıyor
Bende eskiden sık temizlerdim. Kılıf değil ama ekran koruyucular çok leke alıyor. Böyle takıntılı şekilde değil de arada bir hafif tozsuz bezle silmek daha iyi. Ayrıca ekrana ıslak bezlerle fazla bastırmayın illa ıslak olacakca kenarları olmayacak şekilde temizleyin. Bu gibi telefonların sıvı savunması pek yok. Redmi 8a kullanıyorum. Kenarları çok ince araya toz kaçıyor bazen üflüyorum o kadar.

Oyla:
Üst Alt