Tavsiye Telefon Tavsiyesi

zodiaczeon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Fuat
Cihazım
Galaxy A23
Konular
1
yd alma sonra pil vs degistirecegin zaman verdigin telefoncunun isciligine gore oluyor, toz vs kaciyor, en iyisi turkiye cihazi al

ben de s24 fe vs 14t arasinda gidip geliyordum sonra baktım s24 fe'nin kenarları aşırı kalin o yuzden 14t aldım, cok zarif duruyor ekrani bence, ayrica s24fe'de exynos var, isinir vs sonra sizi uzer..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben de 14t pro yu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ve tüm deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Hocam ben de 14t pro yu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ve tüm deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen.
Bende düz 14t var, güzel telefon ama telefoto o kadar iyi değil 14t pro'nunki daha iyi diye duydum, onun dışında tek fark işlemci ve 5x telefoto

Yurt dışı alma bu arada

zodiaczeon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Fuat
Cihazım
Galaxy A23
Konular
1
Bende düz 14t var, güzel telefon ama telefoto o kadar iyi değil 14t pro'nunki daha iyi diye duydum, onun dışında tek fark işlemci ve 5x telefoto

Yurt dışı alma bu arada
Hocam zaten bende yd almayı mantıklı bulmuyorum bu telefonda. Hocam telefoto yu araştırırken bende duymuştum. Telefoto ne tam olarak ve pili size göre nasıl?

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Hocam zaten bende yd almayı mantıklı bulmuyorum bu telefonda. Hocam telefoto yu araştırırken bende duymuştum. Telefoto ne tam olarak ve pili size göre nasıl?
bundan once bende amiral gemisi mi 13 pro vardi, direncten sonra pili 1 gunu zor cikartiyordu, bu telefonu gece sarja takiyorum 1 gunu kolay cikartiyor

telefoto zoom lensi ya, 13 pro'da yakindan cekme teknolojisi de vardi floating diye, bunda yok, 14tpro'da da yok sadece xiaomi 14/14 ultra/15'de falan var, o kadar da sorun etmiyorum gerci, olsun telefoto az kötü olsun ama telefonumda dirençten dolayı sorun olmasın

Son düzenleme:
Üst Alt