- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Xiaomi Mi 9T Pro tabiki de. Uzun ömürlü bir telefon olacağını düşünüyorum. Rom desteğide çok.
Hocam 9t ile farkı neXiaomi Mi 9T Pro tabiki de. Uzun ömürlü bir telefon olacağını düşünüyorum. Rom desteğide çok.
Hocam pek fazla oyun oynayan bi insan değilim haftada 1 kez anca mi9t daha ucuz duruyor farkları ne mi9t alsak ne kadar götürür biziMi9t Pro bulabilirseniz alın
İslemci ve gpu arasinda ucurum varHocam 9t ile pro arasındaki fark ne alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomiye devam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi önerisi alalım hocam
Son gelen güncelleme ile o damla çentik kaldırılabiliyor. Çokta sorun değil.Hocam note 7 kullanıcısıyım damla çentik olayından bıkkınlık geldi düz veya mi8 tarzı çentik gibi olmalı
Son gelen güncelleme ile o damla çentik kaldırılabiliyor. Çokta sorun değil.
İslemci ve gpu arasinda ucurum var
Hocam note 7 yi bırakıp almaya değer mi yoksa devam mı etmeliyim note 7 ileHocam Snapdragon 855 işlemci var 9T 'de 730 sizi baya götürür yani çok da güzel telefon. Her oyunu oynarsınız uzun yıllar. Bütçe olarak aralarında 300-400 TL fark var. Pro tercih edilir. Param yok derseniz 9T'de çok güzel.
Hocam neden Xiaomi dışına çıkmak istemiyorsunuz ?Hocam note 7 yi bırakıp almaya değer mi yoksa devam mı etmeliyim note 7 ile
O zaman bence, değişim acil değilse mart başına kadar bekleyin MWC den yeni cihazlar tanıtılacak.Size uyarsa yenisini, uymazsa da şu anki modellerin fiyatı biraz daha düşeceğinden daha hesaplı alabilirsiniz.Xiaomiye devam hocam
Hocam 2g den beri iPhone kullanıcısıyım taki xs çıkana kadar abartılı olduğu için xiaomiye döndüm memnumum ama ekrana dokunmadan kafayı yiyor kullanıcı hatasıdır diye yeni model düşünüyorum. Ama önerinizi merak ettimHocam neden Xiaomi dışına çıkmak istemiyorsunuz ?
Telefonla bir sorunun yoksa kalsın. Sırf çentik için telefon değiştirilmez bence ki onunda çözümü var.Hocam note 7 yi bırakıp almaya değer mi yoksa devam mı etmeliyim note 7 ile