Soru Telefon Tavsiye

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Evet 3 gündür incelemediğim test videosu kalmadı nerdeyse, Oneplus 5t en doğru karar olacak gibi görünüyor. Şarj tüketme konusunda ve Kamera konusunda en başarılı o görünüyor.
Çok pişman olup, en kısa zamanda tekrar Xiaomi'ye döneceğinizden eminim....MIUI'nin tadı çok başka...ama yinede güle güle kullanırsınız İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
oneplus5t güzel cihaz ama ekran kasa oranını küçültüp de ekranı 6inç yapmanın benim için bi kullanım kolaylıgı yok şahsen sırf bu yüzden mix2 ve 5t yi almakdan vazgeçtim ben mate 10 da5.9 onun da çok altta kalır bi yanı yok

ince çerçevenin benim için tek espirisi zuk edgede oldugu gibi 5.5 inç olması yada hadi bilemedin en fazla 5.7 olmasıdır 5.9 ve 6 inç haddinden fazla büyük bu yüzden gittim mi6 aldım eğer bu çerçeve ufakmasının cebimdeki taşımaya bir artısı olmazsa bana faydası dokunmaz ben bunu düşünüyorum sizde ne düşünürsünüz bilemicem bence ekran boyutunun ufalmasını bekleyin derim.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
oneplus5t güzel cihaz ama ekran kasa oranını küçültüp de ekranı 6inç yapmanın benim için bi kullanım kolaylıgı yok şahsen sırf bu yüzden mix2 ve 5t yi almakdan vazgeçtim ben mate 10 da5.9 onun da çok altta kalır bi yanı yok

ince çerçevenin benim için tek espirisi zuk edgede oldugu gibi 5.5 inç olması yada hadi bilemedin en fazla 5.7 olmasıdır 5.9 ve 6 inç haddinden fazla büyük bu yüzden gittim mi6 aldım eğer bu çerçeve ufakmasının cebimdeki taşımaya bir artısı olmazsa bana faydası dokunmaz ben bunu düşünüyorum sizde ne düşünürsünüz bilemicem bence ekran boyutunun ufalmasını bekleyin derim.
Kucuk telefon bulmak zor bende bu yuzden mi6 almistim

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
mi6 da evet ufak kalıyor :D
ama ekran kasa oranı olarak ufaltılmış bi çerçevede küçük boyutlu büyük ekranlı bi telefon yapsalar şöyle amiral denicek bi cihaz hoş yapsa yapsa bunu bi tek sony yapar yiine şuan favorim xz2 compact :D ama işte oda 5 inç. oda ufak 5.5 benim isteğim.:(

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Mi 6 zaten yeteri kadar küçük değil mi?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Yani hocam tabi kucuk sayilir diger modellere gore, ben xperia compact tarzinda daha rahat ediyorm fakat mi6 da cok absürt durmadi onada alistim fakat yeni telefonlari kullanamiyorm ekran uste dogru büyüdü falan hic bana gore degil :)

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Mi6 kullanan birisi olarak mi6 almada ne alırsan al donanım olarak iyi olabilir ama sorunlu bir telefon 4g frekansları türkiye ile uyumlu değil ben Ankara'da olmama rağmen 4g görmedim daha hep H+ çekiyor görüşme esnasında karşı taraf sesim yankı yapıyor diyor doğru dürüst görüşme yapamıyorum kulaklık ses seviyesi çok düşük ön kamera çok kötü ve bir sürü sıkıntı bence huawei mate 10 al derim şahsi fikrim

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
mi mix 2 nin şu ön kamera rezilliği , birde 3.5" kulaklık girişi yok. En büyük eksileri telefonun, çok saçma geldi bana, telefonu selfie çekerken ters döndermek. Nasıl bi mantıkla yapmışlar. birde testlerde aşırı battery drain oluyor, mi mix 2 de. Bu konuda en başarılı telefon Oneplus 5t. Galaxy s9+ ile kafa kafaya gidiyor batarya tüketiminde.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
mi mix 2 nin şu ön kamera rezilliği , birde 3.5" kulaklık girişi yok. En büyük eksileri telefonun, çok saçma geldi bana, telefonu selfie çekerken ters döndermek. Nasıl bi mantıkla yapmışlar. birde testlerde aşırı battery drain oluyor, mi mix 2 de. Bu konuda en başarılı telefon Oneplus 5t. Galaxy s9+ ile kafa kafaya gidiyor batarya tüketiminde.
Bende senin gibi cok düşünüp mi 6 oneplus 5t arasında kaldım oneplusu seçtim memnun muyum memnunum gayet sorunsuz bir cihaz bataryası olsun kamerası olsun performans olsun her konuda süper ancak eksi bir yöne (kişisel görüşüm) mıuı arayğzğ ve kullanışlılığı cok daha güzeldi xiaomide aradığım tek şey o arayüzü :) ıphonu 5s de samsungu s6 edge bıraktım hiç pişman olmadım ama xiaomi arayüzünü özlüyorum :(

abdullahyaman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdullah
Cihazım
mix 2
Konular
0
mix 2 videolarsa sesi berbat kaydediyor. kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum one plus 5t alabilirsiniz

Üst Alt