Yardım Telefon sürekli reset atıyor,redmi yazısı gelip gidiyor

pekolata

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Üstadlar merhaba,
Telefonum bir anda gitti sürekli reset atıyormuş gibi kapanıyor sonra açılıyor redmi yazısı geliyor sonra tekrar gidiyor aynı şey devam ediyor 2 saattir.Pc bağladım ancak görmedi telefonu.Hard reset yapıyım dedim onda bile hiç bir şey olmuyor aynı şekilde kapanıp açılıyor sadece redmi yazısı gelip gidiyor.Yardım ederseniz çok sevinirim.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Tuş basılı kalmış olmasın kılıf var ise çıkartın ve recovery e hiç girmiyor mu

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Üstadlar merhaba,
Telefonum bir anda gitti sürekli reset atıyormuş gibi kapanıyor sonra açılıyor redmi yazısı geliyor sonra tekrar gidiyor aynı şey devam ediyor 2 saattir.Pc bağladım ancak görmedi telefonu.Hard reset yapıyım dedim onda bile hiç bir şey olmuyor aynı şekilde kapanıp açılıyor sadece redmi yazısı gelip gidiyor.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Fastboot'a girmeyi deneyiniz ses kısma+güç

Oyla:

Savaturkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
REDMI NOTE8 PRO
Konular
2
Ne yaptınız bu duruma düştü? Durduk yerde mi oldu? Açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağız

Oyla:

pekolata

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuş basılı kalmış olmasın kılıf var ise çıkartın ve recovery e hiç girmiyor mu
Çıkarttım kılıfı hocam ama malesef bi değişiklik yok sadece redmi yazıyor geri gidiyor en ufak bi işlem yapılamıyor malesef fabrika ayarlarına döndürmek için işlem yaptım onu bile görmedi hiç bişey olmamış gibi devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot'a girmeyi deneyiniz ses kısma+güç
Hocam dediğinizi yapıyorum fastboot görüntüsü çıkıyor ama tuşu bırakınca yine aynı yere geri dönüyor orda ne yapmam gerekli

Ne yaptınız bu duruma düştü? Durduk yerde mi oldu? Açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağız
hiç bir şey yapmadım odadan telefon elimde çıktım mutfağa gittim geldim ve tekrar telefona baktığımda bu durumdaydı

Son düzenleme:
Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Çıkarttım kılıfı hocam ama malesef bi değişiklik yok sadece redmi yazıyor geri gidiyor en ufak bi işlem yapılamıyor malesef fabrika ayarlarına döndürmek için işlem yaptım onu bile görmedi hiç bişey olmamış gibi devam

Hocam dediğinizi yapıyorum fastboot görüntüsü çıkıyor ama tuşu bırakınca yine aynı yere geri dönüyor orda ne yapmam gerekli

hiç bir şey yapmadım odadan telefon elimde çıktım mutfağa gittim geldim ve tekrar telefona baktığımda bu durumdaydı
Güç tuşu takılı kalmış gibi geldi ama brick de olmuş olabilir garantisi var mı telefonunuzun

Oyla:
Üst Alt