Yardım Telefon Sürekli kendini yeniden başlatıyor Recevory moda hiç bir sorun yok

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Arkdaşlar Mui pro rom yükledim root attım telefon çok kastığı için başka roma geçmeye çalıştım gelişmiş temizlik yaptım ve şuan stock roma dönsem bile telefon açıldığında kendini yeniden başlatıyor

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
hepsi burada dan aldım evo garantili sıkıntı cıkarırlarmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdaki Twrp 2 3 defa rom değiştirdim ama çok saçma geldi böyle bir sorun mui pro telefonu cok kastırmıştı keşke tekrar kurmaya uraşmasaydım ozmn stock rom yükleseydim düzelirdi belki
Redfox twrpden bu verdiğin twrpye geçtikten sonra bende de aynısı oldu. Daha önce aynı sorunu yaşayanlar da var. 4 ay boyunca Redfox kullandım sorun yaşamadım ama twrp değişikliği yaptım sorun oldu. Maalesef çözüm bulamadim. Edl mod denemedim garantili diye açmadım.

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Redfox twrpden bu verdiğin twrpye geçtikten sonra bende de aynısı oldu. Daha önce aynı sorunu yaşayanlar da var. 4 ay boyunca Redfox kullandım sorun yaşamadım ama twrp değişikliği yaptım sorun oldu. Maalesef çözüm bulamadim. Edl mod denemedim garantili diye açmadım.
hocam bl yeniden açtım biraz uraşıcam bende olmasa yollarım son çare tekel dedikleri gibi :)

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
hocam bl yeniden açtım biraz uraşıcam bende olmasa yollarım son çare tekel dedikleri gibi :)
Kardeş Çözüm bulursan bizimle de paylaş en azından bir ay garanti ile uğraşmayalım :)

Oyla:
Üst Alt