Yardım Telefon sürekli kapanma tuşuna basılı kalıyor

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Telefonun birkaç defadır kapanma tuşuna basılı kalıyor açılıyordu. Telefona vurarak düzeldi de neden oluyor böyle. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Su kaçağı yok.
Rn10 pro.
Rootlu
Global romda

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Telefonun birkaç defadır kapanma tuşuna basılı kalıyor açılıyordu. Telefona vurarak düzeldi de neden oluyor böyle. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Su kaçağı yok.
Rn10 pro.
Rootlu
Global romda
telefonda kılıf varsa çıkarın güç tuşuna bastıgınızda tık tık ses geliyor mu ? aynı ses tuşlarında oldugu gibi

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Rn10 pro.
Rootlu
Global romda
Kullanıma bağlı olarak zamanla switch yıpranıyor hocam. İçine kir toz kaçmış olabilir, kılıf baskı yaparak zarar vermiş olabilir, nemli bir yerde yaşıyorsanız korozyon olmuş olabilir... İdare edebildiğiniz kadar edin, sonra gösterin bir telefoncuya

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Rn10 pro.
Rootlu
Global romda
Belki saçma gelecek ama elinle bi 10 defa sert bas cek. Benim öyle düzelmişti. Ekran kilit için o tuş yerine uygulama kur. Tuş basma yükünü hafiflet. İlerde değiştirmek zorunda kalıyorsun.

Üst Alt