Yardım Telefon sürekli donuyor

moon.iron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Aydemir
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI V11.0.2 MiRoom 8.0
Telefon Modeli
Mi5 Prime
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum Mi5 Prime. Miroom yüklü.
Daha önce ram fazla kullansada (%58-60) iyiydi. Dün geceden beri telefonda bazı uygulamaları açınca, biri arayınca telefon donuyor, her seferinde kapatıp açmam gerekiyor. Sizce sorun neden kaynaklıdır, uygulamaları silip tekrar yüklesem düzelme olur mu?
Telefon donduğu zaman 2-3 dk sonra ekranın parlaklık düşüyor ve biraz öyle kaldıktan sonra kendini yeniden başlatıyor, yeniden başlarken de ekran kısık parlaklıkta oluyor.
Telefonu tekrar sıfırlamak istemiyorum, geri yükleme yedekler falan çok uzun sürüyor maalesef

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Global romda sorun olmadi mi room yukleyince oldu ise romda sıkıntı var. Eskiye dönerek sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Onun dışında tavsiye ne olur donan uygulamalarin verilerinin temizleyebilirsiniz. Mecburen format data yapio cihazi sifirlayabilirsiniz vs.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:

moon.iron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Aydemir
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global romda sorun olmadi mi room yukleyince oldu ise romda sıkıntı var. Eskiye dönerek sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Onun dışında tavsiye ne olur donan uygulamalarin verilerinin temizleyebilirsiniz. Mecburen format data yapio cihazi sifirlayabilirsiniz vs.
Global de sıkıntı yoktu ama değişiklik istedim ondan dolayı miroom yükledim. Yaklaşık 1 aydır yüklü, şuana kadar en fazla biraz kastı onun dışında sıkıntı olmamıştı

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Global de sıkıntı yoktu ama değişiklik istedim ondan dolayı miroom yükledim. Yaklaşık 1 aydır yüklü, şuana kadar en fazla biraz kastı onun dışında sıkıntı olmamıştı
Hocam costom romlarin hepsindr boyle olabiliyor. Bazisinda 6 ay sonra bazisinda 1 ay sonra vs ama herturlu oluyor. Mi room ve Eu rom costom romlar arasında en iyileri ama onlarda da bazen oluyor boyle seyler.
Bu donma cihaza gelen ya da bir uygulamaya gelen guncelleme sonrasi da olmus olabilir. Cihaza wipe data da yapabilirsiniz. On bellegi temizlersniz belki sorunu cozer.

Oyla:

moon.iron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Aydemir
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
Hocam costom romlarin hepsindr boyle olabiliyor. Bazisinda 6 ay sonra bazisinda 1 ay sonra vs ama herturlu oluyor. Mi room ve Eu rom costom romlar arasında en iyileri ama onlarda da bazen oluyor boyle seyler.
Bu donma cihaza gelen ya da bir uygulamaya gelen guncelleme sonrasi da olmus olabilir. Cihaza wipe data da yapabilirsiniz. On bellegi temizlersniz belki sorunu cozer.
Wipe data ilesadece önbelleği mi siler yoksa tamamen mi hocam
Ve sizce miroomun mi5 için mi10 versiyonunda da aynı sorunlar çıkar mı, miroomdaki o uygulamalrdaki ekstralar güzel de

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Wipe data ilesadece önbelleği mi siler yoksa tamamen mi hocam
Ve sizce miroomun mi5 için mi10 versiyonunda da aynı sorunlar çıkar mı, miroomdaki o uygulamalrdaki ekstralar güzel de

Dalvik art cache ve cache işaretleyip wipe yapın. Veri silinmez.

Oyla:

moon.iron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Aydemir
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
Dalvik art cache ve cache işaretleyip wipe yapın. Veri silinmez.
Hocam 10 dakika önce yaptım bunları hatta açtıpımda donan uygulamalardan 1-2sini silip yeniden yükledim storedan ona rağmen hala donuyor.
Miroom 11 versiyonu için güncelleme var ama onun için android 10 istiyor.
Eski versiyonlara mı dönsem yoksa direk global eu mu yapsam diye ddüşünüyorum. Sıfırlama yapacak olmak çok zahmetli geliyor

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam 10 dakika önce yaptım bunları hatta açtıpımda donan uygulamalardan 1-2sini silip yeniden yükledim storedan ona rağmen hala donuyor.
Miroom 11 versiyonu için güncelleme var ama onun için android 10 istiyor.
Eski versiyonlara mı dönsem yoksa direk global eu mu yapsam diye ddüşünüyorum. Sıfırlama yapacak olmak çok zahmetli geliyor
Hocam telefon rootlu ise Swift backup ile yedek alabilirsiniz

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra