Yardım telefon son 2 aydır berbat halde

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu stable
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
pil sorunundan dolayı eu stable sürümüne geçtim ama hala berbat halde telefonu 3 saat hiç kullanmayayım tüm uygulamaları kapatayım pil 20 ile 30 arası gidiyor anlamadım bu xiaomi niye bu kadar uğraştırıcı bir marka.yazan her yolu yaptım olmuyor stablenin son sürümündeyim en iyi rom dedikleri için eu kurdum ama hala berbat halde kullanışsız bir hal aldı.reset wipe format data herşeyi yaptım yine nafile ilk aldığımda tüm gün yoğun kullanım 6-7 saat ekran süresi 24 saatide geçiyordu pil şimdi 100 ile çıkıyorum en fazla 12-13 saate 15 e düşmüş oluyor 2-3 saat ekran süresi maksimum biri bana yardım etsin şu forumda ömrünü xiaomi ile geçirmiş insanlar benimde sorunuma çare bulurlar umarım saygılar iyi ramazanlar

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Fiziksel olarak sorunlu ise, batarya değiştirmek tek çözüm olur. Rom değişimi yapılıp aynı sorun devam ediyorsa bence sorun yazılımsal değil, fiziksel yani donanımsal...

Katılıyorum en büyük ihtimal ise pilin şişmeye başlaması .

Oyla:

Selahattin Enes Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
daha dün kullandım en son hiçbir işe yaramıyor bende.tüm izinleri verdim kapattıktan 1 dk sonra tekrar hepsi açılıyor 295 küsür arkaplanda çalışan uygulama gösteriyor sistem uygulamaları dahil
Maşallah 295 uygulama nedir be reis pilin içinden geçer :)

Oyla:
Üst Alt