Yardım telefon son 2 aydır berbat halde

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu stable
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
pil sorunundan dolayı eu stable sürümüne geçtim ama hala berbat halde telefonu 3 saat hiç kullanmayayım tüm uygulamaları kapatayım pil 20 ile 30 arası gidiyor anlamadım bu xiaomi niye bu kadar uğraştırıcı bir marka.yazan her yolu yaptım olmuyor stablenin son sürümündeyim en iyi rom dedikleri için eu kurdum ama hala berbat halde kullanışsız bir hal aldı.reset wipe format data herşeyi yaptım yine nafile ilk aldığımda tüm gün yoğun kullanım 6-7 saat ekran süresi 24 saatide geçiyordu pil şimdi 100 ile çıkıyorum en fazla 12-13 saate 15 e düşmüş oluyor 2-3 saat ekran süresi maksimum biri bana yardım etsin şu forumda ömrünü xiaomi ile geçirmiş insanlar benimde sorunuma çare bulurlar umarım saygılar iyi ramazanlar

gungfu155

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note 8
Meslek
yakın dövüş uzmanı
Konular
19
pil sorunundan dolayı eu stable sürümüne geçtim ama hala berbat halde telefonu 3 saat hiç kullanmayayım tüm uygulamaları kapatayım pil 20 ile 30 arası gidiyor anlamadım bu xiaomi niye bu kadar uğraştırıcı bir marka.yazan her yolu yaptım olmuyor stablenin son sürümündeyim en iyi rom dedikleri için eu kurdum ama hala berbat halde kullanışsız bir hal aldı.reset wipe format data herşeyi yaptım yine nafile ilk aldığımda tüm gün yoğun kullanım 6-7 saat ekran süresi 24 saatide geçiyordu pil şimdi 100 ile çıkıyorum en fazla 12-13 saate 15 e düşmüş oluyor 2-3 saat ekran süresi maksimum biri bana yardım etsin şu forumda ömrünü xiaomi ile geçirmiş insanlar benimde sorunuma çare bulurlar umarım saygılar iyi ramazanlar
Hocam CT rom işini görür

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O halde revenge os

Yada aosp caf pixel experians

9 saat ekran süresi aldım.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam benim amacım cihazın arayüzünü aosp gibi romlar ile kısıtlamak değil. şunu demek istiyorum ben cihazı aldıktan 1 hafta sonra global beta roma geçtim.hangi sürümü olduğunu hatırlamıyorum fakat inanılmaz bir pil süresi vardı.normal xiaomi arayüzü global romu.belki inanmassınız ama telefonu kenara koyayım sabaha en fazla 1-2 gidiyordu sarjı.global betada birsürü hata cıkınca en iyi rom eu dediler ona geçtik.romda hatalar olabilir sıkıntılar olabilir ama bir rom cihazın pil performansını %60 kısıyorsa orda bir sorun vardır.öyle ki yedek bile almadan romu yükledim sıfırdan ama nafile.cihazı uzun süre kullanmıyayım elime alır almaz sıcaklık ölçüyorum minimum 34-35 derece.ne zaman elime alsam sıcak eskiden 23-24 idi . bir yerde hata mı yapıyorum xiaomiye hayran birisi olarak şunu söyliyeyim vallahi son bir kaç haftadır hevesim kursağımda kaldı

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Eu rom son güncelleme lerde böyle bir ayar var , kontrol edin derim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Kullandığınız hattan olabilir
Bulunduğunuz yerde servis sağlayıcı sorunlu ise pil çabuk tükenir
Birde pil performans bölümünden pil harcayan uygulama ve donanımı kontrol edin

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
KillApps Pro adlı uygulamayı kullanıyorum ekran süremi epey arttırdı. Sadece uygulama izinlerini verip tek tuşla gereksiz her şeyi kapatıyor. Anlık bildirim alan uygulamalarıda istisna listesi ekleyince bir sorun teşkil etmiyor. Denemenizde fayda var

Oyla:

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
KillApps Pro adlı uygulamayı kullanıyorum ekran süremi epey arttırdı. Sadece uygulama izinlerini verip tek tuşla gereksiz her şeyi kapatıyor. Anlık bildirim alan uygulamalarıda istisna listesi ekleyince bir sorun teşkil etmiyor. Denemenizde fayda var
daha dün kullandım en son hiçbir işe yaramıyor bende.tüm izinleri verdim kapattıktan 1 dk sonra tekrar hepsi açılıyor 295 küsür arkaplanda çalışan uygulama gösteriyor sistem uygulamaları dahil

Oyla:
Üst Alt