V Veli Tom Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Veli Cihazım Red mi note5 pr Yaş 32 Konum Niğde Katılım 1 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Aralık 2019 #1 Bayıldığım cihazım sim kart okumuyor. Ana kart değişimi istiyorlar ve 1000tl fiyatı var var mı böyle bir durum yok le karşılaşan
Bayıldığım cihazım sim kart okumuyor. Ana kart değişimi istiyorlar ve 1000tl fiyatı var var mı böyle bir durum yok le karşılaşan
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X6Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.671 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.911 Puanları 338 2 Aralık 2019 #2 Veli Tom' Alıntı: Bayıldığım cihazım sim kart okumuyor. Ana kart değişimi istiyorlar ve 1000tl fiyatı var var mı böyle bir durum yok le karşılaşan Genişletmek için tıkla ... Hocam, böyle durumla karşılaşan ya tamir ettirmiştir, yada cihazı çöpe atmıştır. Donanımsal sorunla ilgili yapacak birşey yok. Oyla: Oyla 0 Downvote
Veli Tom' Alıntı: Bayıldığım cihazım sim kart okumuyor. Ana kart değişimi istiyorlar ve 1000tl fiyatı var var mı böyle bir durum yok le karşılaşan Genişletmek için tıkla ... Hocam, böyle durumla karşılaşan ya tamir ettirmiştir, yada cihazı çöpe atmıştır. Donanımsal sorunla ilgili yapacak birşey yok.
Zenex Zirveye Doğru Onursal Yönetici Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Baki Cihazım OnePlus 7T Pro Meslek Öğrenci Konum Trabzon Katılım 15 Ocak 2016 Konular 62 Mesajlar 8.890 Çözümler 9 Tepkime puanı 8.542 Puanları 338 2 Aralık 2019 #3 Hızlıca bir kaç şey deneyelim. *#06# tuşladığınızda imei çıkıyor mu ilk olarak? Pşn kodlu bir sin kart taktığınızda pin kodu soruyor mu? Oyla: Oyla 0 Downvote
Hızlıca bir kaç şey deneyelim. *#06# tuşladığınızda imei çıkıyor mu ilk olarak? Pşn kodlu bir sin kart taktığınızda pin kodu soruyor mu?