Yardım Telefon şifresini unuttum yardım

rororo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bURAK
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock rom son güncel sürüm
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, Redmi note 8 telefonumun pin şifresini unuttum. Geliştirici seçenekleri kapalıydı sanırım. Cihazımı bul özelliği de kapalı sanırım google da cihazı bulamadı. mi cloud a girmek için pini girmeden sms doğrulaması yapamıyorum . Telefon Evofone garantiliymiş. Garanti kapsamı dışına çıkmadan şifreyi kaldırabilir miyim. Cevap hayırsa, sıfırlama yapmadan önce telefondakileri pc ye nasıl yedekleyebilirim. Teşekkürler

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba, Redmi note 8 telefonumun pin şifresini unuttum. Geliştirici seçenekleri kapalıydı sanırım. Cihazımı bul özelliği de. Evofone garantiliymiş. Garanti kapsamı dışına çıkmadan şifreyi kaldırabilir miyim. Cevap hayırsa, sıfırlama yapmadan önce telefondakileri pc ye nasıl yedekleyebilirim. Teşekkürler
Telefonun bootloader kilidi açık olmadığı için pek seçenek yok maalesef. Garanti şirketi ile konuşmanız gerekiyor

Oyla:

Xcrspy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fero
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
0
Merhaba, Redmi note 8 telefonumun pin şifresini unuttum. Geliştirici seçenekleri kapalıydı sanırım. Cihazımı bul özelliği de kapalı sanırım google da cihazı bulamadı. mi cloud a girmek için pini girmeden sms doğrulaması yapamıyorum . Telefon Evofone garantiliymiş. Garanti kapsamı dışına çıkmadan şifreyi kaldırabilir miyim. Cevap hayırsa, sıfırlama yapmadan önce telefondakileri pc ye nasıl yedekleyebilirim. Teşekkürler

• Telefonunuzu kapatınız.
  • Sesi Azalt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basılı tutun.
  • Logo gözüktüğünde Açma (Power) tuşunu bırakın. Sesi Azalt tuşuna basmaya devam edin.
  • Ekrana Select Boot Mode seçeneği altında Sesi Azalt tuşu yardımıyla Recovery’i seçin, Sesi Yükselt tuşu ile onaylayın. Hiçbir şekilde bilgilerinizi kurtaramazsiniz bu yolla telefon sıfırlanacaktir

Oyla:
Üst Alt