Yardım Telefon Sıcaklığı!

264burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Öz
Cihazım
Redmi 4x
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. Note5'i gittigidiyor cepporttan aldım. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Telefonun sıcaklığı boştayken 35 derece, normal bir oyunda 40'ı buluyor. Özellikle boştayken bu kadar yüksek olması normal mi ? 9.6.4.0 sürümünü kullanıyorum. 4/64 modeli. Siz de durum nasıl ?

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Note5'i gittigidiyor cepporttan aldım. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Telefonun sıcaklığı boştayken 35 derece, normal bir oyunda 40'ı buluyor. Özellikle boştayken bu kadar yüksek olması normal mi ? 9.6.4.0 sürümünü kullanıyorum. 4/64 modeli. Siz de durum nasıl ?

Adanadan mıyız yoksa Erzurum mu :o

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Boşta kullanımda 35 derece hissettiriyor mu sıcaklığı elde? Bu değerler gayet normal aslında. Normal kullanimda 30-38 arasi gidip gelebilir. Oyunlarda da +40 yapmasi gayet normaldir. Normal ılıma durumu varsa kafaniza takmayin, durduk yere normal kullanimda el yakacak seviyedeyse sorun var demektir.

Oyla:

264burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Öz
Cihazım
Redmi 4x
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşta kullanımda 35 derece hissettiriyor mu sıcaklığı elde? Bu değerler gayet normal aslında. Normal kullanimda 30-38 arasi gidip gelebilir. Oyunlarda da +40 yapmasi gayet normaldir. Normal ılıma durumu varsa kafaniza takmayin, durduk yere normal kullanimda el yakacak seviyedeyse sorun var demektir.
Az da olsa hissettiriyor. Sofascore ve Spotify gibi bazı uygulamalar arka planda açılıyor sürekli. Ayarlarını yapıyorum ama engelleyemiyorum.Almadan önce yorumları okuduğumda pubg oynayanlar bile ısınmadığını söylüyordu, boşta 31-32 olmasını beklerdim :(

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Az da olsa hissettiriyor. Sofascore ve Spotify gibi bazı uygulamalar arka planda açılıyor sürekli. Ayarlarını yapıyorum ama engelleyemiyorum.Almadan önce yorumları okuduğumda pubg oynayanlar bile ısınmadığını söylüyordu, boşta 31-32 olmasını beklerdim :(

Klimalı oda mı? Nemli hava mı? Kış mı Yaz mı? Adana derecesi mi bunlar sıcaklığa doğrudan etkiler :?

Oyla:

264burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Öz
Cihazım
Redmi 4x
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, kullanmıyorum.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hocam ısınma durumu göreceli bir kavram. Bana göre normal olan sizin için çok sıcaktır. El yakmadığı sürece endiselenicek bir durum yok. Oyun oynarken her telefon isinir, öyle isinmama durumu olamaz. İsinmiyordan kasit el yakmiyor manasında. SD 820/1 li cihazlari bi kullanin elde tutamazsiniz oyun oynarken. Yani sizin degerleriniz gayet normal.

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Hocam ısınma durumu göreceli bir kavram. Bana göre normal olan sizin için çok sıcaktır. El yakmadığı sürece endiselenicek bir durum yok. Oyun oynarken her telefon isinir, öyle isinmama durumu olamaz. İsinmiyordan kasit el yakmiyor manasında. SD 820/1 li cihazlari bi kullanin elde tutamazsiniz oyun oynarken. Yani sizin degerleriniz gayet normal.

İstanbulda cihazın boşta işlem yapmıyorken kılıfsız halde 35 derece göstermeyi sıradışı bence.

Oyla:
Üst Alt