Yardım Telefon Ses Sorunu

DenizMayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.4 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon powerbanke bağlıyken (kullandığım powerbank de orjinal mi ürünü) oyun oynuyordum. Oyundan çıktıktan sonra telefon bağlı bir şekilde masaya koydum. Çok iyi hatırlamıyorum ama aradan kısa bir süre sonra telefonumu almaya gittiğimde ekranda MIUI yazısı gidip geliyordu. (Yani sanırım telefon kapanmış açılmaya çalışıyordu)
Açılmadığı için telefonun güç tuşuna basılı tutup kapattım ve geri açtım.
Geri açtığımda ise hayatımda ilk defa böyle bir sorun aldım.
- Ahizer (reciever) çalışmıyor (telefonla görüşme yapamıyorum otomatik hoparlöre geçiyor, ahizerden ses gelmiyor)
- Mikrofon çalışmıyor (herhangi bir uygulama ses kaydedemediğim gibi telefonla görüşme yapamıyorum.)
- Hoparlör çalışmıyor telefonla görüşme yapmaya çalıştığımda direkt hoparlör açılsa da ses yok.
- Bluetooth kulaklığımı bağlattığımda bile (JBL T600BTNC) ondan ses gelmiyor

Ek bilgi:
Netflixten herhangi bir dizi açamıyorum
YouTube Shorts, Instagram Reels gibi platformlarda videolar açılmıyor donuyor ya da yüklenme ekranında kalıyor
YouTubedan bir video açtığımda da ses gelmiyoe video oynuyor.

Telefonda güncelleme yok
Telefona format attım hâlâ sorun devam ediyor

sananeqi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sanane
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Alın benden de o kadar. 23 Mart 2023 tarihinde youtubeda iken müthiş bir kasma tekleme ve sonrasında bunlar başıma geldi. Ne yazdiysaniz aynısını yaşıyorum şu an bire bir. Yarın tamirciye götüreceğim bakalım ne diyecek. Hard format attım o kadar ama sonuç. Nanay.

Oyla:

DenizMayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alın benden de o kadar. 23 Mart 2023 tarihinde youtubeda iken müthiş bir kasma tekleme ve sonrasında bunlar başıma geldi. Ne yazdiysaniz aynısını yaşıyorum şu an bire bir. Yarın tamirciye götüreceğim bakalım ne diyecek. Hard format attım o kadar ama sonuç. Nanay.
Götürdüğünüz tamirciden herhangi bir cevap alabildiniz mi? Fiyatlandırma dahil genel konudan bahsedebilir misiniz rica etsem

Oyla:
Üst Alt