- Adım
- Deniz
- Cihazım
- Xiaomi Mi9T
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.1.4 Kararlı
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 9T
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Telefon powerbanke bağlıyken (kullandığım powerbank de orjinal mi ürünü) oyun oynuyordum. Oyundan çıktıktan sonra telefon bağlı bir şekilde masaya koydum. Çok iyi hatırlamıyorum ama aradan kısa bir süre sonra telefonumu almaya gittiğimde ekranda MIUI yazısı gidip geliyordu. (Yani sanırım telefon kapanmış açılmaya çalışıyordu)
Açılmadığı için telefonun güç tuşuna basılı tutup kapattım ve geri açtım.
Geri açtığımda ise hayatımda ilk defa böyle bir sorun aldım.
- Ahizer (reciever) çalışmıyor (telefonla görüşme yapamıyorum otomatik hoparlöre geçiyor, ahizerden ses gelmiyor)
- Mikrofon çalışmıyor (herhangi bir uygulama ses kaydedemediğim gibi telefonla görüşme yapamıyorum.)
- Hoparlör çalışmıyor telefonla görüşme yapmaya çalıştığımda direkt hoparlör açılsa da ses yok.
- Bluetooth kulaklığımı bağlattığımda bile (JBL T600BTNC) ondan ses gelmiyor
Ek bilgi:
Netflixten herhangi bir dizi açamıyorum
YouTube Shorts, Instagram Reels gibi platformlarda videolar açılmıyor donuyor ya da yüklenme ekranında kalıyor
YouTubedan bir video açtığımda da ses gelmiyoe video oynuyor.
Telefonda güncelleme yok
Telefona format attım hâlâ sorun devam ediyor
Açılmadığı için telefonun güç tuşuna basılı tutup kapattım ve geri açtım.
Geri açtığımda ise hayatımda ilk defa böyle bir sorun aldım.
- Ahizer (reciever) çalışmıyor (telefonla görüşme yapamıyorum otomatik hoparlöre geçiyor, ahizerden ses gelmiyor)
- Mikrofon çalışmıyor (herhangi bir uygulama ses kaydedemediğim gibi telefonla görüşme yapamıyorum.)
- Hoparlör çalışmıyor telefonla görüşme yapmaya çalıştığımda direkt hoparlör açılsa da ses yok.
- Bluetooth kulaklığımı bağlattığımda bile (JBL T600BTNC) ondan ses gelmiyor
Ek bilgi:
Netflixten herhangi bir dizi açamıyorum
YouTube Shorts, Instagram Reels gibi platformlarda videolar açılmıyor donuyor ya da yüklenme ekranında kalıyor
YouTubedan bir video açtığımda da ses gelmiyoe video oynuyor.
Telefonda güncelleme yok
Telefona format attım hâlâ sorun devam ediyor