Hocam 6t içlerinden en iyisi ama fiyatı aşırı pahalıOneplus için hiç bir fikrin yok mu
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama almışken bir kere alayım diyorum biraz da beklerim fırsatı yakaladığımda alırım diyorumHocam 6t içlerinden en iyisi ama fiyatı aşırı pahalı
Hocam size bir şey söyleyeyim ekonomik analiz yapıyorum ben 2019 yılı ülkemiz için sıkıntılı geçebilir küresel bir dalgalanma var şu ekonomik anlamda şu an 3000tl lik telefon 3-4 ay sonra 4000e bile firlayabilir tabi enflasyonun yükselmesiyle alım gücünüz azalacağı için imkansız olacaktır.Ama almışken bir kere alayım diyorum biraz da beklerim fırsatı yakaladığımda alırım diyorum
Ölelim biz ya yasamayalım gerçektenHocam size bir şey söyleyeyim ekonomik analiz yapıyorum ben 2019 yılı ülkemiz için sıkıntılı geçebilir küresel bir dalgalanma var şu ekonomik anlamda şu an 3000tl lik telefon 3-4 ay sonra 4000e bile firlayabilir tabi enflasyonun yükselmesiyle alım gücünüz azalacağı için imkansız olacaktır.
Yok hocam estağfurullah, yaşayalım yaşayalım ki gelişelim geliştirelim örnek olalımÖlelim biz ya yasamayalım gerçekten
Direk amin diyorumYok hocam estağfurullah, yaşayalım yaşayalım ki gelişelim geliştirelim örnek olalım
Allah bizleri ve yöneticilerimizi ıslah etsin umuyorum ki güzel günler yakındır...Direk amin diyorum