Yardım Telefon satıcısı ve genpa garantisi

ni4way

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke Cem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Beyaz Eşya Teknisy
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi günler , xiaomi redmi note 8 model bir telefon almak istiyorum ve bir satıcı buldum kendisi telefoncu. Cihazının genpa garantili olduğunu iddaa ediyor sıfır kapalı kutu cihaz faturayıda kendinin keseceğini söylüyor. Bir arıza durumunda Genpa satıcının kestiği faturayı kabul edermi ?

Konu doğru yerdemi bilmiyorum değilse affola.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Faturayı zaten satıcı keser hocam, genpa garantisi varsa cihazın, sorun olduğu zaman fatura ile genpaya yollarsınız cihazı.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Cihazın imei adresini sorgulamak lazım yada genelde genpa garantili cihazkarda kutu içerisinde genpa garantili olduğunu belirte garanti belgesi çıkıyor. Farklı bir şekilde öğreniliyormu bilmiyorum.

Oyla:

ni4way

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke Cem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Beyaz Eşya Teknisy
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faturayı zaten satıcı keser hocam, genpa garantisi varsa cihazın, sorun olduğu zaman fatura ile genpaya yollarsınız cihazı.
Yani satıcı bir telefoncu o yüzden tereddütte kaldım biraz. Daha önce hiç alışveriş yapmadığım için hep mağazaları tercih ettim.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Arkadaşta onu öğrenmek istiyor işte gerçekten genpa garantisi var mı diye. Sonra genpa diye alırda Ritzy gibi rezil biryer çıkarsa üzücü olur.

Oyla:

ni4way

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke Cem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Beyaz Eşya Teknisy
Konular
3
Arkadaşta onu öğrenmek istiyor işte gerçekten genpa garantisi var mı diye. Sonra genpa diye alırda Ritzy gibi rezil biryer çıkarsa üzücü olur.
Aynen hocam tamda bu , bide mağaza faturası falan değil ya o kestiği fatura kabul olur mu acaba

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Aynen hocam tamda bu , bide mağaza faturası falan değil ya o kestiği fatura kabul olur mu acaba

Hocam aldığınız yere ait kaşe ve imza olduktan sonra o fatura resmi olarak geçerli bir faturadır. Yani satan yer yasal olarak sorumluluk altına girmiş oluyor.

Oyla:

ni4way

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke Cem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Beyaz Eşya Teknisy
Konular
3
Hocam aldığınız yere ait kaşe ve imza olduktan sonra o fatura resmi olarak geçerli bir faturadır. Yani satan yer yasal olarak sorumluluk altına girmiş oluyor.
Yani cihaz eğer genpa garantili ise ben bu fatura ile garantiye gönderebilirim anladığım kadarıyla

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yani cihaz eğer genpa garantili ise ben bu fatura ile garantiye gönderebilirim anladığım kadarıyla
Evet fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. Fakat gerçekten söylenen garanti firması kapsamında mıdır orasına bir şey diyemem. Satıcı müsaade ediyorsa ve kendine güveniyorsa kutu üzerinde yazılı olan imei numarasını info@genpa.com.tr adresine mail olarak gönderip bilgi alabilirsiniz.

Oyla:

ni4way

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke Cem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Beyaz Eşya Teknisy
Konular
3
Evet fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. Fakat gerçekten söylenen garanti firması kapsamında mıdır orasına bir şey diyemem. Satıcı müsaade ediyorsa ve kendine güveniyorsa kutu üzerinde yazılı olan imei numarasını info@genpa.com.tr adresine mail olarak gönderip bilgi alabilirsiniz.
Büyük ihtimalle müsaade etmeyecektir hocam ama telefonu alıp orada açmayı düşünüyorum daha sonrasında imei sorgulatacağım yani en sağlıklı yöntem bu gibi duruyor. Kutu üzerinde herhangi bir ibare olması gerekiyormu peki ?

Oyla:
Üst Alt