Yardım Telefon romsuz bir şekilde kaldı, sadece twrp var. Nasıl rom yükleyebilirim? (Mi 6)

vezhak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mürsel Semih
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Romsuz
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Kilitler açıktı wipe yaparak sistemi sildim. TWRP ile dosya aktaramıyorum boyutundan dolayı olsa gerek. Bilgisayardan nasıl rom flashlayabilirim? Çok acemiyim telefonu kurtarmam gerek yardım edin :(

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Kilitler açıktı wipe yaparak sistemi sildim. TWRP ile dosya aktaramıyorum boyutundan dolayı olsa gerek. Bilgisayardan nasıl rom flashlayabilirim? Çok acemiyim telefonu kurtarmam gerek yardım edin :(
Bilgisayardan cihaza romu atın yada Sdkarta romu atın cihaza takın yada usb otg kalblosuyla romu usbye atin sonrada flaşlayin

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Elinizde rom varsa cihaz twrp de iken romu cihaz hafızasına atın sonra yükleyin

Oyla:

vezhak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mürsel Semih
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce global sürüm muydu
Evet hocam globaldi
Bilgisayardan cihaza romu atın yada Sdkarta romu atın cihaza takın yada usb otg kalblosuyla romu usbye atin sonrada flaşlayin
Elinizde rom varsa cihaz twrp de iken romu cihaz hafızasına atın sonra yükleyin
Hocalarım twrpde iken kablo ile bağlıyorum ancak cihaza aktaramıyorum sebebini anlamadım. % tamamlandı ekranı geliyor ama yüzde göstermeden kapanıyor. Şimdi romu usbye aktarıp, onu otg ile telefona takmayı deneyeceğim.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Evet hocam globaldi

Hocalarım twrpde iken kablo ile bağlıyorum ancak cihaza aktaramıyorum sebebini anlamadım. % tamamlandı ekranı geliyor ama yüzde göstermeden kapanıyor. Şimdi romu usbye aktarıp, onu otg ile telefona takmayı deneyeceğim.
Mtp açık mı?

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Açık açık kontrol ettim özellikle. Benim tahminimce yüksek boyutlu bir dosyayı aktarmayı reddediyor TWRP :D Veya uyduruyor da olabilirim.
Evet Adb komutlariyla atiliyordu diye biliyorum en kolayi sd kart bence

Oyla:

vezhak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mürsel Semih
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi bir şeyler yaptım ne olduğunu anlamadım ama. TWRPde hala No os olarak gözükse de android açıldı Allaha şükür. Benim maksadım TWRP yi kaldırmaktı. Stable rom yüklediğinizde otomatik kalkıyor deniyordu ancak beceremedim gibi. Telefonu TAMAMEN(Tüm datayı silerek) nasıl sıfırlayabilirim ve stabil rom yükleyebilirim?

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Şimdi bir şeyler yaptım ne olduğunu anlamadım ama. TWRPde hala No os olarak gözükse de android açıldı Allaha şükür. Benim maksadım TWRP yi kaldırmaktı. Stable rom yüklediğinizde otomatik kalkıyor deniyordu ancak beceremedim gibi. Telefonu TAMAMEN(Tüm datayı silerek) nasıl sıfırlayabilirim ve stabil rom yükleyebilirim?
mi flashla stok rom yükleyebilir, dilerseniz bl kilidini de kapatabilirsiniz. istemeseniz kapatmazsınız.

Oyla:
Üst Alt