Mi-flash ile rom yüklemeyi deneyin...
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...
forum.miuiturkiye.net
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...
forum.miuiturkiye.net
Çözüm olmaz ise linkteki konudan destek alabilirsiniz...
Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır.
forum.miuiturkiye.net
hocam telefonun ses açma ve güç tuşuna 5 dakika bastım redmi geliyor sadece menüye falan girmiyor bi video ile denedim mi flashı indirdim bir tane de boot indirdim ama hata verdi hatada (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) hatası aldım kırmızı oldu dolacak yer yeşil olmadı indirdiğim boot yüzünden olmamış olabilirmi benim için link bakabilirmisiniz hocam pek anlamıyorum cahilim biraz bu konularda