Rom telefon redmi note 10 pro ama sweetin

salamekmek3141

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
1
Herkezemerrhabalr ve iyi akşamlar ben bugün cihazım redmi note 10 pro ama sweetin olduğu için sweete çevirmek için sweet rom attım 14.0.8.0 romunu indirdim sonra telefonu flashladım açtım ve ekran geliyor kuruluma geçiyorum beyaz halka dönüyor telefon main menu de açıluıyor nv data veriyordu nv data hatasını giderdik tekrar main menuya ettı yeniden başlatıyroum hiçbirşey olmuyor yeniden başlatıyorum aynı şeyler tekrarlanıyor telefon tekrar recoverye duşuyo lüğtfen bilgisi olan varsa yardım edebilirmi? bootloader açık bu arda

grdlsv20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Herkezemerrhabalr ve iyi akşamlar ben bugün cihazım redmi note 10 pro ama sweetin olduğu için sweete çevirmek için sweet rom attım 14.0.8.0 romunu indirdim sonra telefonu flashladım açtım ve ekran geliyor kuruluma geçiyorum beyaz halka dönüyor telefon main menu de açıluıyor nv data veriyordu nv data hatasını giderdik tekrar main menuya ettı yeniden başlatıyroum hiçbirşey olmuyor yeniden başlatıyorum aynı şeyler tekrarlanıyor telefon tekrar recoverye duşuyo lüğtfen bilgisi olan varsa yardım edebilirmi? bootloader açık bu arda
Sweetin olduğundan Kernek yüklemen lazım

grdlsv20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Cihaza sweet romları yüklendiğinde kernel yükledikten sonra açabilirsin. Önce twrp veya orange Fox kur. Sonra kerneli yazdır.

acılması için önce bununla acıyorsun

HiddeNKinG21

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392
Cihaza sweet romları yüklendiğinde kernel yükledikten sonra açabilirsin. Önce twrp veya orange Fox kur. Sonra kerneli yazdır.

acılması için önce bununla acıyorsun

Sweetin sweet çevirme diye bir konu açsanız gğzel olur hocam bu konuda bilginiz var gibi

grdlsv20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
eğer rootlu olsun dersen bende işe yaradı sonra root için banka vs takılmamak adına ksu next kur. uyumlu olan ksu next
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sweetin sweet çevirme diye bir konu açsanız gğzel olur hocam bu konuda bilginiz var gibi
ben note 10 pro ma:@hindistan) kullandığım için az cok ypıyorum. sweet ile farkı yok aslında sadece nfc yok.
global romları kurarken C dizinine atılan rom dosyasındaki flash_all dosyası içini düzenlemek için acıp sweet yazan yerlere in yani sweetin yazarsak kurulum oluyor. her sweetin yazan rom olmuyor nedense xiaomi note 12 ile aynı ismi vermiş cihaz brick olur.

kernel ilk acılış için ne yazıkki gerekli acıldıktan ve sonra her şeyi kurduktan sonra eğer root istenirse telegramdaki kanallar vasıtasıyla kerneller ve günel romları ulaşılabiliyor. ama oradaki coğu romu buradan Rom - Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom paylaşıyoruz gördükçe. şimdi zkos rom meşur. baya özellik eklenmiş. gördükçe yardım gerekirse ederim kolay gelsin.

Son düzenleme:
Üst Alt