Yardım Telefon Recovery'de sıkışıp kaldı çalışmıyor.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
AOSP rom
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli hocalarım. Telefonumla ilgili tüm ayrıntılı bilgiyi bu forumda öğrendim ve yine bana yardım edebileceğinizi umuyorum. Mi8 lite telefonumda TWRP 5.0 sürümü yüklüydü ve herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Ancak bugün bikaç tane farklı aosp rom denemek istedim. Son denediğim rom Orangefox kullanılmasını öneriyordu bende Recovery sürümünü unofficial Orangefox 11 sürümü ile değiştirdim. İlk başta sorun yoktu ve romu kurdum sonra gapps gerekiyordu onu kurdum ancak gapps bu romla uyumsuz oldu galiba telefon tekrar recovery'e attı. Sorun burda başladı şuan Orangefox recovery'de ne yaparsam yapayım dokunmatik çalışmıyor. Telefonu yeniden başlatırsam recovery'e atıyor. Böyle bir durumda sıkıştım yani kısacası. Forumda biraz bakındım ve birçok yöntem denedim ancak bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Sahund19, Bu yöntem ile yükleyin...

hocam twrp yi tekrar yükledim dokunmatik hala çalışmıyor. Twrpde de çalışmıyor bu kez.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sahund19, Üst mesajda yazdım önce stock recovery yükleyin ondan sonra farklı sürüm twrp deneyin/yükleyin.

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Sahund19, Üst mesajda yazdım önce stock recovery yükleyin ondan sonra farklı sürüm twrp deneyin/yükleyin.
yaptım hocam yine olmadı malesef dokunmatik çalışmıyor bir türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım hocam yine olmadı malesef dokunmatik çalışmıyor bir türlü
ohh tamam sonunda düzeldi. stock recovery yükleyip wipe all data yaptım sonra telefonu yeniden başlatınca rom hata vermeden açıldı sonra recevery'e tekrar döndüğümde sıkıntı olmadı.

Oyla:
Üst Alt