Soru Telefon Önerisi

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocalarım hazır konu açılmışken iyi akşamlar.
Bu devirde hali hazırda redmi note 7 alınır mı
NOT: İmei atılmış ve atılacak cihazlara sıcak bakmıyorum

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Alınır niye alınmasın bende var şuan ama iade edicem thh ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama fiyat bandına daha iyi performans realme 6i var onada bak performans ndaha iyi ama 720 p ekran

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Alınır niye alınmasın bende var şuan ama iade edicem thh ile

Ama fiyat bandına daha iyi performans realme 6i var onada bak performans ndaha iyi ama 720 p ekran
Hocam ben miui alıştım diğerleri değişik geliyor. Da bu cihazı alsam mı diye kararsızım

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Redmi note 7 tianma panellerde kronik Ghost screen sorunu var şuan bende bu durumdayım iki kere düşünün derim. Bu arada her note 7 de tianma panel yok ve her tianma panelde Ghost screen olucak diye birşeyde yok hocam. Ama IMEI atılmış cihazlarda sorun cikicagini sanmıyorum artık kendini telefoncu zannedenler bile yapabiliyor bu işi :).

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Valla hocam 7 yerine 8 tavsiye ederim daha yeni diğerine göre fiyatı zaten birbirine çok yakın

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Redmi note 7 tianma panellerde kronik Ghost screen sorunu var şuan bende bu durumdayım iki kere düşünün derim. Bu arada her note 7 de tianma panel yok ve her tianma panelde Ghost screen olucak diye birşeyde yok hocam. Ama IMEI atılmış cihazlarda sorun cikicagini sanmıyorum artık kendini telefoncu zannedenler bile yapabiliyor bu işi :).
Hocam imei atılmışa sıcak bakmıyorum kafamı çok karıştırdılar...
Ghost screene ben fazla takmam hocam da performansı etkiliyor mu ve memnun musunuz

Valla hocam 7 yerine 8 tavsiye ederim daha yeni diğerine göre fiyatı zaten birbirine çok yakın
Olabilir o da hocam ama 8 de mesajlaşma ve rehber yerine ısınamadım

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Hocam performans da sıkıntı olmuyor ekran sorunu olduğu icin. Evet başlarda ufak ufak dikkatli bakınca belli etsede zamanla artik net bı şekilde belli ediyor kendini. Kullanımda engel deil ama can sıkıcı bir durum. Fikrinize saygım var bişey diyemem ama Türkiye garantili aldım pişmanım 2000 TL para verdim keşke diyorum yurt dışı cihaz alsaydimda ust modelleri alsaydim :)

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam performans da sıkıntı olmuyor ekran sorunu olduğu icin. Evet başlarda ufak ufak dikkatli bakınca belli etsede zamanla artik net bı şekilde belli ediyor kendini. Kullanımda engel deil ama can sıkıcı bir durum. Fikrinize saygım var bişey diyemem ama Türkiye garantili aldım pişmanım 2000 TL para verdim keşke diyorum yurt dışı cihaz alsaydimda ust modelleri alsaydim :)
Hocam son zamanlarda yurt dışı cihaz ile kafamı çok karıştırdılar. Bunu biraz daha düşünüyum galiba yurt dışı alırım :)

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Hocam son zamanlarda yurt dışı cihaz ile kafamı çok karıştırdılar. Bunu biraz daha düşünüyum galiba yurt dışı alırım :)
Hocam bu arada garantili cihazlarda Ghost screen sorunu sonrası panel değişimi yapıyorlar tabiki ayni paneli takma olasılığı da var buda sizin şansınıza kalmış birşey. Diğer arkadaşımin dediği gibi fiyat farkları çok az heleki kamera istiyorsanız note 8 tavsiyemdir biraz daha bütçe ile note 8 pro da olabilir.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam bu arada garantili cihazlarda Ghost screen sorunu sonrası panel değişimi yapıyorlar tabiki ayni paneli takma olasılığı da var buda sizin şansınıza kalmış birşey. Diğer arkadaşımin dediği gibi fiyat farkları çok az heleki kamera istiyorsanız note 8 tavsiyemdir biraz daha bütçe ile note 8 pro da olabilir.
Hocam bütçe olsa düşünmeden mi 9t alacam ama note 8 aklıma yattı gibi. Ghost screen can sıkıcı olur tabiiki

Üst Alt