Soru Telefon önerisi

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
72
Pubg Mobile gibi Telefonlar için büyük bir uygulamayı sorunsuz (kasmadan) çalıştıracak, büyük bataryalı (4000-4000+mah), işlemcisi güçlü, yüksek Ghz ve Chz olan xiaomi marka telefon önerir misiniz?
(Kamera fazla önemsediğim bir konu değil.)

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Lütfen yeni bir xiaomi cihazı almayın .
8 aralıkta redmi
5 almış 10 tane konu açmışsınız , afyon , samsun alın ama lütfen almayın xiaomi cihaz almayın , rica ediyorum. ))

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 aralıkta redmi
5 almış 10 tane konu açmışsınız , afyon , samsun alın ama lütfen almayın xiaomi cihaz almayın , rica ediyorum. ))
Hocam bende redmi 5 plus kullanıyorum MİUİ 11 güncelledim. Güncellemez olaydım. Sanki seyyar telefoncudan orijinal diye alınmış, içeriği android iPhone 6s gibi oldu telefon. Redmi 5 Plus için güncellemeyi puanlarsak 10 üzerinden 1 veyahutta 2 verebilirim.

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Hocam bende redmi 5 plus kullanıyorum MİUİ 11 güncelledim. Güncellemez olaydım. Sanki seyyar telefoncudan orijinal diye alınmış, içeriği android iPhone 6s gibi oldu telefon. Redmi 5 Plus için güncellemeyi puanlarsak 10 üzerinden 1 veyahutta 2 verebilirim.
Marka ayrımı var mı? Eğer yoksa, Samsung Galaxy M30s, efsane telefon. 6000 mAh batarya, 15 Watt hızlı şarj, Samsung Exynos 9825 (Lanet Samsug, ülkemize Snapdragon 855'li modelini getirmedi) o da güçlü işlemci.
Ha Xiaomi forumu, sonra Sultangazi karışır. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
8 aralıkta redmi

Hocam bunu neden bu kadar yadırgadınız ve böyle bir iğneleme yaptınız? Bu forum insanlar sorunlarını yardımlaşarak çözsün, bilgi paylaşılsın yayılsın diye yok mu? Adam her kafasına takılanı yazmış işte kötü bişey değil ki bu...

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Hocam bunu neden bu kadar yadırgadınız ve böyle bir iğneleme yaptınız? Bu forum insanlar sorunlarını yardımlaşarak çözsün, bilgi paylaşılsın yayılsın diye yok mu? Adam her kafasına takılanı yazmış işte kötü bişey değil ki bu...
xiaominin kendisinin güncelleme desteğini bırakacağı bir cihaz hakkında ; sizler desteğinizi vereceğinizi söylüyorsanız ben yorumu siliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi 8A , Redmi 8 , redmi note 8 , redmi note 8 T , redmi note 8 pro çıkmış ama siz redmi note 5 güncellemeden veya olumsuzluklardan bahsediyorsunuz.
LG g5 kullanıpta hiç güncelleme almayan bir kullanıcı olarak sizin yaptığınız serzeniş bana biraz abartılı (artistik) geldi.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
xiaominin kendisinin güncelleme desteğini bırakacağı bir cihaz hakkında ; sizler desteğinizi vereceğinizi söylüyorsanız ben yorumu siliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi 8A , Redmi 8 , redmi note 8 , redmi note 8 T , redmi note 8 pro çıkmış ama siz redmi note 5 güncellemeden veya olumsuzluklardan bahsediyorsunuz.
LG g5 kullanıpta hiç güncelleme almayan bir kullanıcı olarak sizin yaptığınız serzeniş bana biraz abartılı (artistik) geldi.

Hocam birincisi biz kimseye güncelleme desteği vereceğimizi söylemedik söylemeyiz de. Arkadaşımız sorununu dile getirmiş biz de ona tepki gösterenlere cevap vermişiz öncelikle bunda anlaşalım.

İkincisi... Lg ile xiaominin cihaz destek politikalarını bilmediğinizi varsayarak bu konuşmanızı göz ardı edelim. Çünkü xiaomi eski cihazlarına bile güncelleme desteği sunan bir politikaya sahip. Cihaz eski olabilir, verilen son güncellemede yaşanan sorunları dile getirmek neden sizi bu "abartılı (artistik)" tabirini kullandıracak kadar gerdi anlamış değilim. Lg kullandığınızı söylüyosunuz, xiaomi kullanan adama laf ediyosunuz. Doğru bir davranış mı sizce bu? Lgnin vermediği güncelleme için aldığı güncellemede sorun yaşayan birine bu tarz yaklaşmanız da bana biraz abartı geldi açıkçası...

Üst Alt