Çözüldü Telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 mi room
Telefon Modeli
Mi 9se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Merhaba. Mi 9SE Telefonumu dün yere düşürdüm ve ekran gitti. Fiyatıda ortalama 850 civarı. Sordum benim telefonumu bu şekilde 400-500 Tl civarı alıyorlar. Bende tamir ettirmektense üstüne para koyup yeni telefon almayı düşünüyorum. Size sorum, 1850 TL ye yeniden imei kayıtlı Mi 9Se mi alayım, yoksa 2150 TL ye imei kayıtlı Samsung Note 8 mi alayım.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam hiç düşünme S8 al derdim ama Android 10 almayacak diğer cihaza gelirsek mi9 se daha güncel bir cihaz seni 3 sene her türlü idare eder aslında burda gidip 2 telefonu eline alıp kullanman lazım hocam kendi elinle karşılaştır derim. Samsung ç kamera olarakta daha iyi tek eksik yanı Android 10 şuan için.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaşlar Merhaba. Mi 9SE Telefonumu dün yere düşürdüm ve ekran gitti. Fiyatıda ortalama 850 civarı. Sordum benim telefonumu bu şekilde 400-500 Tl civarı alıyorlar. Bende tamir ettirmektense üstüne para koyup yeni telefon almayı düşünüyorum. Size sorum, 1850 TL ye yeniden imei kayıtlı Mi 9Se mi alayım, yoksa 2150 TL ye imei kayıtlı Samsung Note 8 mi alayım.
850 tl cok demiş baska yerlerden aldın mı fıyat. Bırde o fıyatı nereden aldın. Kayıtlı s8 e de bak arkadasın dedıgı gıbı. Guzel telefon oda. Onun dışında da pek alternatıf yok o boyutlarda telefona

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
850 tl cok demiş baska yerlerden aldın mı fıyat. Bırde o fıyatı nereden aldın. Kayıtlı s8 e de bak arkadasın dedıgı gıbı. Guzel telefon oda. Onun dışında da pek alternatıf yok o boyutlarda telefona
Xiaomi Mi 9 SE cihazının ekran teknolojisi Super Amoled olduğu için bu fiyattadır, gayet normal.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt