Yardım Telefon önerisi

Abdurrahman Can

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI.14
Telefon Modeli
note12
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar mi12 pro tr cihazı almayı düşünüyorum 25k fiyat bandında acaba 2026 yaklaştık bu devirde mi12 pro almak mantıklı midir

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
merhabalar mi12 pro tr cihazı almayı düşünüyorum 25k fiyat bandında acaba 2026 yaklaştık bu devirde mi12 pro almak mantıklı midir
işlemcisinden dolayı hararetli çalışan bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Snapdragon 8 gen 1, 4nm samsung mimari ile üretildiğinden o dönemki 8 gen 1 li cihazlarda aşırı ısınma gibi sorunlar vardı. Sonra baktılar olmuyor 8+gen1 ile tsmc mimarisine geri dönüldü.

güncellemeleri önemsiyorsan bu cihazın güncelleme ömrü bitti sayılır, önümüzdeki ocak ayında xiaominin ölü cihazlar listesine girecek. Hyperos 3 ü android 15 ile alır galiba.

Ek bilgi olarak yapay zekaya da danıştım ondan da şöyle tavsiyeler geldi :

pil sağlığına dikkat et.
yazılım geçmişi temiz olsun.(root vesayre)
donanımları kontrol etmeyi unutma.

Bunlar dışında bence şekli şemali kamerası vb açılardan üzeceğini düşünmüyorum. Yine de iyi araştır öyle kararını verirsin. Sıfır almayı düşünürsen az daha koyup 14t ailesi, poco f7/f7 pro gibi cihazlar mevcut. İmkan varsa değerlendirebilirsin.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Öncelikle şu an 25 bin lira bütçem olsa 28 civarına tamamlamaya çalışıp yurtdışı Xiaomi 15 alırdım.

Xiaomi 12 pro güzel cihaz şu an piyasada olan bir çok orta segment cihazdan daha iyi.

Ancak nasıl kullanıldığı da bir o kadar önemli.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bence mantıklı değil. TR cihazı olmasının tek avantajı garanti olurdu ama bu cihazda zaten garanti bitmiştir. Garanti olsa bile SD Gen1 sorunlu bir işlemci. uzak durmak lazım. Bunun yerine kafeinsiz hocamın da önerdiği gibi Xiaomi 15 almak çok daha mantıklı. Eğer bütçeyi artıramıyorsanız daha düşük bir fiyata yurtdışı 14T pro gibi bir model de düşünebilirsiniz.

Oyla:

Abdurrahman Can

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcisinden dolayı hararetli çalışan bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Snapdragon 8 gen 1, 4nm samsung mimari ile üretildiğinden o dönemki 8 gen 1 li cihazlarda aşırı ısınma gibi sorunlar vardı. Sonra baktılar olmuyor 8+gen1 ile tsmc mimarisine geri dönüldü.

güncellemeleri önemsiyorsan bu cihazın güncelleme ömrü bitti sayılır, önümüzdeki ocak ayında xiaominin ölü cihazlar listesine girecek. Hyperos 3 ü android 15 ile alır galiba.

Ek bilgi olarak yapay zekaya da danıştım ondan da şöyle tavsiyeler geldi :

pil sağlığına dikkat et.
yazılım geçmişi temiz olsun.(root vesayre)
donanımları kontrol etmeyi unutma.

Bunlar dışında bence şekli şemali kamerası vb açılardan üzeceğini düşünmüyorum. Yine de iyi araştır öyle kararını verirsin. Sıfır almayı düşünürsen az daha koyup 14t ailesi, poco f7/f7 pro gibi cihazlar mevcut. İmkan varsa değerlendirebilirsin.
hocam selamün aleyküm vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim mi11 cihaz nasıldır peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence mantıklı değil. TR cihazı olmasının tek avantajı garanti olurdu ama bu cihazda zaten garanti bitmiştir. Garanti olsa bile SD Gen1 sorunlu bir işlemci. uzak durmak lazım. Bunun yerine kafeinsiz hocamın da önerdiği gibi Xiaomi 15 almak çok daha mantıklı. Eğer bütçeyi artıramıyorsanız daha düşük bir fiyata yurtdışı 14T pro gibi bir model de düşünebilirsiniz.
hocam selamün aleyküm vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim mi11 cihaz nasıldır peki

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Ömrünü doldurmak üzere olan bir model hocam. Bence daha güncel cihazları düşünün.

Oyla:
Üst Alt