- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 66
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- One Ui 7
- Telefon Modeli
- S22
- Bootloader Kilidi
- Açık
Evet gecenlerdede bir gönderi açıp sormuştum fakat bu son. Yarin Cihazı alicam ve elimdeki parayla mantıklı gördüğüm birkaç seçenek var sizle paylaşmak istedim.
13t Pro (TR Cihazi)
Xiaomi 13 Ultra (direnç kayitli)
S24fe (TR Cihazı)
Xiaomi 14 Ultra (Direnç Kayitli)
Honor 200 Pro (TR Cihazi)
Honor 400 (TR Cihazi)
Ben bi farklılık açısından honor 200 pro veya 400 alasım geliyor bataryası vs fakat sizinde önerinizi almak isterim bunlar dışında 20 22k bandında bi fiyatı olan cihaz öneriniz varsa beklerim. Yarin aksama kadar önerilerinizi alıp öyle cihazi satın alicam.
Ve bir sorum daha var arkadaşın cihaz direnç kayitli fakat hat arada gidip geliyormuş normalmi? Yani bende direnç kayitli bi cihaz alırsam böyle bir sorun yasarmiyim?
Tesekkur ederim cevaplarınız için simdiden
13t Pro (TR Cihazi)
Xiaomi 13 Ultra (direnç kayitli)
S24fe (TR Cihazı)
Xiaomi 14 Ultra (Direnç Kayitli)
Honor 200 Pro (TR Cihazi)
Honor 400 (TR Cihazi)
Ben bi farklılık açısından honor 200 pro veya 400 alasım geliyor bataryası vs fakat sizinde önerinizi almak isterim bunlar dışında 20 22k bandında bi fiyatı olan cihaz öneriniz varsa beklerim. Yarin aksama kadar önerilerinizi alıp öyle cihazi satın alicam.
Ve bir sorum daha var arkadaşın cihaz direnç kayitli fakat hat arada gidip geliyormuş normalmi? Yani bende direnç kayitli bi cihaz alırsam böyle bir sorun yasarmiyim?
Tesekkur ederim cevaplarınız için simdiden