Soru Telefon önerisi

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
82
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.10.0.UMXEUXM
Telefon Modeli
Redmi 12
Bootloader Kilidi
Açık
Evet Yakında Redmi 12'ye elveda edeceğim telefon önerilerine açığım bütçe Asgari ücret Asgari ücret 17K yani

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Telefonda aradığınız öncelikli özellikler neler ? Bu şekilde daha kolay öneri sunabiliriz size.

Yine de bir iki öneri sunmaya çalışayım.
Eğer genel kullanım için istiyorum ve kamerası iyi olsun diyorsanız; Honor 200'ü tavsiye edebilirim (yalnız maalesef fiyatı zamlanmış, 21.000 tl şu an için).

Kamera o kadar önemli değil, performansı ve donanımı üst seviye olsun diyorsanız; kendi kullandığım cihaz olan Poco X6 Pro'yu tavsiye edebilirim (şu an 18.000 tl bandında alabiliyorsunuz bu cihazı).
Cihazda performans konusunda hiçbir olumsuzluk yok fakat HyperOS ve Mediatek işlemciden dolayı cihazın pil ömrü çok uzun değil, almayı düşünürseniz bunu göz önünde bulundurun. Ve dediğim gibi kameradan pek bir beklentiniz olmasın. Kötü değil kamera bu arada, ayrıca Google camera kurarak daha canlı ve iyi görüntüler elde etmek mümkün fakat genel olarak yine de günümüz kameralarına göre düşük kalıyor..

Performans ta kamera da çok önemli değil, günlük kullanımıma yetsin yeterli diyorsanız; Poco M6 Pro tercih edebilirsiniz (17.000 tl bandında).

Oyla:

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Evet Yakında Redmi 12'ye elveda edeceğim telefon önerilerine açığım bütçe Asgari ücret Asgari ücret 17K yani
2K Daha ekleyip Vivo X100 Ultra almanızı öneririm. Xiaomi' ye kıyasla kat be kat daha stabil, kamera performansıyla dünyada adını yeni duyuran ancak iphone 16 serisine bile saplayan bir cihaz. Bütçeniz 30k ve üzerine çıktığı vakit te X200 Pro / Ultra modellerini tercih edebilirsiniz. Youtube dan araştırdığınızda bu cihazı çok az övdüğümü, aslında çok daha iyisi olduğunu anlayacaksınız zaten

Oyla:

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
82
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda aradığınız öncelikli özellikler neler ? Bu şekilde daha kolay öneri sunabiliriz size.

Yine de bir iki öneri sunmaya çalışayım.
Eğer genel kullanım için istiyorum ve kamerası iyi olsun diyorsanız; Honor 200'ü tavsiye edebilirim (yalnız maalesef fiyatı zamlanmış, 21.000 tl şu an için).

Kamera o kadar önemli değil, performansı ve donanımı üst seviye olsun diyorsanız; kendi kullandığım cihaz olan Poco X6 Pro'yu tavsiye edebilirim (şu an 18.000 tl bandında alabiliyorsunuz bu cihazı).
Cihazda performans konusunda hiçbir olumsuzluk yok fakat HyperOS ve Mediatek işlemciden dolayı cihazın pil ömrü çok uzun değil, almayı düşünürseniz bunu göz önünde bulundurun. Ve dediğim gibi kameradan pek bir beklentiniz olmasın. Kötü değil kamera bu arada, ayrıca Google camera kurarak daha canlı ve iyi görüntüler elde etmek mümkün fakat genel olarak yine de günümüz kameralarına göre düşük kalıyor..

Performans ta kamera da çok önemli değil, günlük kullanımıma yetsin yeterli diyorsanız; Poco M6 Pro tercih edebilirsiniz (17.000 tl bandında).
Xiaomi eu kuracağım Snapdragonlu bir Poco ya da Xiaomi alıp

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
YD poco f6 pro şu an bu bütçe için rakipsiz.
17 bin cihaz 1500 falan da direnç kayıt maliyeti var.
Şimdi alınırsa 2025 Ağustosa kadar kayıtsız kullanım imkanı var.
8Gen2 işlemcili şahane bir cihaz.

Oyla:
Üst Alt