- Adım
- Emir
- Cihazım
- Poco x3 gt
- Konular
- 31
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- xiaomi kullanıcısı değilim
- Telefon Modeli
- almayı düşünüyorum henüz
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Bütçem 3 taksit ile 8300 e kadar çıkar eğer peşin ise 7500 max çıkar.Fiyat performansı bataryada beni yarı yolda bırakmayacak işlemcisi ile 3 4 yıl götürecek telefon önerisi istiyorum. Arkadaşlar samsungda a52s dışı hiçbir telefonuna sıcak bakmıyorum zaten planli eskitme yapıyor samsung birde mediatek g80 veya snapdragonun eskı nesillerini koyuyor hiç çekilmez. Xiaomi dışı cidden iddialı telefon varsa yazınız samsungun böyle üstte verdiğim fiyatları geçmeyecek batarya performansı verip işlemcide snapdragon kullanan telefonu varsa belirtiniz her şeyden haberimiz olmayabilir samsung belki bizi şaşırtır (bu rom olaylarından hiç bilgim yok en son kaçak telefon almıştım güncelleme yapınca açılmamıştı o zaman mecbur rom türü birşey yaptık birşeyler yükledikde açıldı sonra iade ettim) oyun bağımlısı birisi değilim oynarsam günde 2 bilemedin 3 saat oynarım genellikle instagram tiktok gibi uygulamalar kullanıyorum 60 hz de %20 %30 parlaklıkta kullanarak konum o bu şu kapalı olarak günü birdaha şarj etmeden geçirsin yeter daha başka birşeyde beklemiyorum(şarj hızı olarak 1.5 saat üstü uzun süreli kullanımlarda bataryayı öldürüyor 1.5 saatin altı olursa iyi olur şarj olma süresi)