- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
Sizin görüşünüz elbette arkadaş tavsiyelerinizi dikkate alacaktır.burucu hocam annesine telefon alıyor işlemcisi 7 gen1 hız olarak fazlasıyla yeterli ois e gelecek olursa evet bizim için anlamlı bir özellik de yaşı büyük olanlar için çok bir anlamı yok çünkü sürekli video kayıt etmeyecekler en fazla fotograf çekerler onun içinde ois e gerek yok bence hafıza ve pil önemlidir 7 gen 1 4nm ve 5g desteği var ve stabilite istiyorsam genelde ilk bakacagım şey işlemcidir ben snapdragon sever biriyim bu sevgi de öyle fanatiklik falan değil mtk son yıllarda yaptığı ilerlemeyle evet güçlü bir yere geldi ama halen bir snapdragon degildir uzun yıllar kullanılacaksa bu önemli birşey gelelim hafızaya 512 gb hafıza yani şu anda kullandığım pc de 512 gb ssd mevcut bunu ana sürücü olarak kullanıyorum ve 3-4 yıl daha hiç sorun çekeceğimi düşünmüyorum yaşı büyük kişilerin telefonlarını kurcalayın özellikle fotograf ve video konusunda baya bir birikim yapıyorlar bence honor 90 güzel bir cihaz aslında bu konuda forumda yaşca büyüklerimiz var 50-60 yaşında forumda yöneticiler bile var onları etiketleyip cihazları onlara sorun daha net cevaplar vereceklerdir
OIS olayı çok yanlış anlaşılmış.
OIS video'dan çok fotoğraf çekimleri için gerekli. Özellikle ileri yaşta çok faydalı. Sabit tutmak zorlaşır. 7gen1 ve 8gen1 işlemciler o kadar da iyi değil 8gen2 ve sonrasında üretim kalitesi arttı. Isınma düştü.