Soru Telefon Önerisi 15k-20k

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
65
deneyimlediniz mi cihazı ?
hayır ama tanıtım videolarının hepsine baktım yabancıların incelemeleri vs çok iyi cihaz bu fiyata kaçırılmaz., işlemci POCO F5 PRO da 8 gen 1 var poco x6 pro da Dimensity 8300 var daha iyi bir işlemci var poco x6 proda.

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
hayır ama tanıtım videolarının hepsine baktım yabancıların incelemeleri kamera kıyaslamaları vs çok iyi cihaz bu fiyata kaçırılmaz. kamerası redmi note 13 pro plus dan daha iyi örneğin, işlemcide öyle saten POCO F5 PRO da 8 gen 1 var poco x6 pro da Dimensity 8300 var daha iyi bir işlemci var poco x6 proda kamerada öyle.
Hocam, X6 Pro ve F5 Pro'da aynı kameralar var. Ve internette direkt F5 Pro ile kamera karşılaştırmasına rastlamadım, F5 ile karşılaştırması vardı ve kamera konusunda çok az farkı olduğu görülüyor. Baktığınız kaynaklar nelerdir sizin?

mixmix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mixmix
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
google cam yukleyecekseniz snapdragon işlemcili telefon alınması lazım ben 12t aldim iyi çalışmıyor gcam

22071212AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
google cam yukleyecekseniz snapdragon işlemcili telefon alınması lazım ben 12t aldim iyi çalışmıyor gcam

22071212AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında gerekmiyor artık hocam. Birçok GCam MTK cihazda da sorunsuz çalışıyor. Cihazım MTK'li 13T ve aşağıdaki GCam sürümünü kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor.

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
65
Hocam, X6 Pro ve F5 Pro'da aynı kameralar var. Ve internette direkt F5 Pro ile kamera karşılaştırmasına rastlamadım, F5 ile karşılaştırması vardı ve kamera konusunda çok az farkı olduğu görülüyor. Baktığınız kaynaklar nelerdir sizin?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam, siz arada fark olabilecek bir fark görebildiyseniz helal olsun, ben neredeyse sayılabilecek bir iyileştirme görmedim kamerada. Daha iyi demezdim, daha kötü de değil tabi. :) En büyük farkı özçekim portre modunda HDR aktif olması olabilir. :)

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
65
Hocam, siz arada fark olabilecek bir fark görebildiyseniz helal olsun, ben neredeyse sayılabilecek bir iyileştirme görmedim kamerada. Daha iyi demezdim, daha kötü de değil tabi. :) En büyük farkı özçekim portre modunda HDR aktif olması olabilir. :)
hocam görüntüyü 1080p ye alıp izleyin ayrıntılı bence bana daha iyi geldi poco x6 pro :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
hocam görüntüyü 1080p ye alıp izleyin ayrıntılı bence bana daha iyi geldi poco x6 pro :)
Birçok kez tekrar tekrar izledim hocam. İşlemcideki ISP (görüntü işleme birimi) farklı olduğu için illaki bir farklılık var ama geliştirme diyemeceyeğim kadar az bence. Hani çok daha iyi bir kamera performansı diyemem şahsen. HDR konusunda bir iyileştirme var ama bu stok kamera ile iyi ayarlanmış GCam arasındaki fark gibi değil. :)

Son düzenleme:

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Selamlar,

yaklaşık 6 senedir mi 8 lite rootlu olarak kullanıyorum içindeki yaptığım güncellemler ile google cam ile beni götürüyor fakat artık telefon iyice yavaş kalmaya başladı
Bu sebeple Ram'i beni üzmeyecek, kamerası insan çekimlerinde can sıkmayacak 15k-20k bandında bir telefon bakıyorum.

olmazsa olmazlarım root atabileceğim bir cihaz olmalı,
Ram 8 gb ve üzeri olmalı,
Kamerası çok iyi olmasada insan çekimlerinde işimi görcek bir cihaz

baktığım cihazlar içinde en çok poco x6 pro üzerinde kaldım, sonrasında realme gt 2 ve honor 90

miui arayüzünü rahat kullandığımdan poco x6 pro ya daha yakınım ama onda yeni işletim sistemi hyperos var miui den çok farkı yok diye biliyorum.

bunlara göre görüş ve önerilerinizi iletebilirseniz çok sevinirim
X6 alınır.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Üstteki mesajlarımda yanlış anlaşılma olmasın, X6 Pro fiyatına göre iyi. Bu haliyle fiyatına göre kamerası iyi. Sonuçta F5 Pro 29K şu an, fiyat önemli bir etken oluyor bu durumda. :)

Üst Alt