Tavsiye Telefon önerileri

isaylmzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Yok
Konular
1
Bütçem en fazla 10-12 bin ₺. Daha fazla çıkamam. Bu bütçede kamerası ve pil performansı iyi olan cihaz arıyorum.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Bütçem en fazla 10-12 bin ₺. Daha fazla çıkamam. Bu bütçede kamerası ve pil performansı iyi olan cihaz arıyorum.
Redmi Note 10 Pro veya Redmi Note 13 güzel cihazlar. 10 Pro biraz eski olmasına rağmen hala birçok cihazdan çok daha iyi.

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
13
Poco x6 Pro efsane telefon hocam. Ben şuanda bu telefonu kullanıyorum herşeyi ile güzel fiyat olarakta uygun. Ben yurt dışı olarak aldım. Direnç işlemi yapıldı canavar gibi telefon maşallah :)

isaylmzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco x6 Pro efsane telefon hocam. Ben şuanda bu telefonu kullanıyorum her şeyi ile güzel fiyat olarakta uygun. Ben yurt dışı olarak aldım. Direnç işlemi yapıldı canavar gibi telefon maşallah :)
Kamera olarak önerilmiyordu sanırım. İşlemci olarak güçlü olduğunu biliyorum.

Redmi Note 10 Pro veya Redmi Note 13 güzel cihazlar. 10 Pro biraz eski olmasına rağmen hala birçok cihazdan çok daha iyi.
Bende 13 Pro 5G - Pro+ modellerini düşünüyordum hocam.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
O zaman özet geçeyim ben.
Poco X6 pro iyidir işlemcisi bütçeye göre süper sayılır, kamerası çok iyi sayılmaz.

Redmi Note 13 pro+ işlemcisi iş görür sayılmaz ara ara sosyal medya bile zorlayabilir, kamerası orta seviye.
Piyasa çin ürünü dolu uğraştırır.

Peki benim görüşüme gelirsek 12 olan bütçeyi 14e çıkarın. Gidip Xiaomi 14T alın.
Hem işlemcisi oldukça iyi sayılır üzmez hem de kamerası diğer bahsi geçen cihazlara oranla çok çok iyi. 134 dxomark puanı ile amiral gemisi kamerası sayılır.
Ekranı da şahane. Ekstra verilecek o 2 bin lira çok uzun süreli rahat kullanım imkanı verir. Çin cihazı derdi de yok hepsi global.

isaylmzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kafeinsiz , 14T söylediğiniz gibi çok güzel. Sahibinden üzerinden önerdiğiniz satıcı var mı?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
kafeinsiz , 14T söylediğiniz gibi çok güzel. Sahibinden üzerinden önerdiğiniz satıcı var mı?
Onları pek bilmiyorum doğrusu hocam ben letgo üzerinden çözüyorum genelde yaşadığım şehirde bolca kaçakçı var arıyorum kapıya kadar getiriyorlar.

İnternetten daha önce tekno47 den alışverişim oldu. Uzakta bildiğim tek güvenilir satıcı o diğerleri ile deneyimim olmadığı için ne desem boş.

Üst Alt