Soru Telefon öneri ?

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Arkadaşlar merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum bir taliplisi çıktı satmayı düşünüyorum ve tabiki Xiaomi alacağım rom işlerini seviyorum uzun süre güncelleme alır custom rom çıkar dediğiniz modeller nelerdir ona göre kendime bir liste çıkarıp ihtiyaca göre de cihaz almak istiyorum. Vereceğiniz bilgiler öneriler benim için değerlidir :)

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Oneplus 7T öneririm. kişisel fikrim rom işleriyle uğraşmak aslında hoş bişey değil bi telefon alıyoruz ve yazılımı bizi memnun etmiyor can sıkıyor ve sayısız kere rom yükleyip zamanımızı heba ediyoruz bence.
keşke google pixel cihazları ülkemizde satılsada miui oneui emui gibi saçma sapan giydirme arayüzlerden kurtulsak saf android ve oneplusın sade arayüzü gerçekten ahenk içinde çalışıyor.

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Arkadaşlar merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum bir taliplisi çıktı satmayı düşünüyorum ve tabiki Xiaomi alacağım rom işlerini seviyorum uzun süre güncelleme alır custom rom çıkar dediğiniz modeller nelerdir ona göre kendime bir liste çıkarıp ihtiyaca göre de cihaz almak istiyorum. Vereceğiniz bilgiler öneriler benim için değerlidir :)
Mi10, Mi9 Explorer, Black Shark 2 / 3

Dopa

JS Developer
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi9t Pro
Meslek
Proje Mühendisi
Konular
12
Bende şuan Mi9T Pro kullanıcısıyım. Ama 2. bir telefon ihtiyacım var, çift hat destekli ve batarya konusunda sıkıntıya sokmayacak bir telefon arıyorum. Telefonda oyun oynamıyorum. Bütçe : 6000 TL

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bende şuan Mi9T Pro kullanıcısıyım. Ama 2. bir telefon ihtiyacım var, çift hat destekli ve batarya konusunda sıkıntıya sokmayacak bir telefon arıyorum. Telefonda oyun oynamıyorum. Bütçe : 6000 TL
Hocam oneplus serisine göz atın derim..

Üst Alt