Yardım Telefon numarama gelen garip mesaj

mrtalidyg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.4.0 global kararli
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
(nerden yardim istiyecegimi bilemedim burdan yazdim) Telefonuma bugün ingilizce olarak dolandirici bir mesaj geldi hem cok sasirdim hemde cok korktum normalde bu tarz mesajlar turkiyeye ait telefon numaralarina turkce olarak gelir telefon numarami ailem ve akrabalarim disinda hickimseye vermedim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefon numarami sadece google ve instagramda iki adimli dogrulama icin kullaniyorum bu mesaj geldikten sonra hemen google hesabimda cihazlarima baktim benim cihazim disinda bide "android" adli cihaz vardi 2 adimli dogrulama acikti google hicbirsekilde email bildirimi atmadi yada yeni bi cihazdan giris var diye bildirim yollamadi hemen o cihazdan oturumu kapatip sifreyi degistirdim telefon numaraminda nasil yabancilarin eline gectigini anlamadim telefon numaram yeni ve daha bikac aylik eger numaram sizdirildiysa nasil sizdirildigini anlamadim boyle biseyin nasil olmus olabilcegini bilen varsa lutfen yardimci olursa sevinirim

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yanlışlıkla reklamlara tıklamış olabilirsiniz, gelen mesajlara tıklamazsanız bir sorun olmaz.

Oyla:
Üst Alt