Yardım Telefon Mi Key i kulaklık olarak algılıyor.

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar, Mi key im geldi. Ancak bunu redmi note 3 de kullanacak uygulamayı henüz bulamadım. Sitede bulunanları daha önce denedim ama apk ler benim telefona uyumlu değil kuramadım. Mİ market te de çince var.

Diğer taraftan mikeyi telefona takınca cihaz direkt kulaklık olarak algılıyor :) Bunun çözümünü de bulamadım. Kulaklık olarak algıladığı için mikey takılı iken normal telefon görüşmesi de yapılamıyor.

Diğer taraftan cihaz 72 saat ile yeni bir rekora imza attı. Bu 72 saat içinde çok yoğun kullandığım söylenemez ama hiç bir şeyden de kısmadım. sadece mobil veriyi lazım olmadığı zamanlarda 2G ye geçiriyorum.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Arkadaşlar, Mi key im geldi. Ancak bunu redmi note 3 de kullanacak uygulamayı henüz bulamadım. Sitede bulunanları daha önce denedim ama apk ler benim telefona uyumlu değil kuramadım. Mİ market te de çince var.

Diğer taraftan mikeyi telefona takınca cihaz direkt kulaklık olarak algılıyor :) Bunun çözümünü de bulamadım. Kulaklık olarak algıladığı için mikey takılı iken normal telefon görüşmesi de yapılamıyor.

Diğer taraftan cihaz 72 saat ile yeni bir rekora imza attı. Bu 72 saat içinde çok yoğun kullandığım söylenemez ama hiç bir şeyden de kısmadım. sadece mobil veriyi lazım olmadığı zamanlarda 2G ye geçiriyorum.
Hocam sitede turkce vardı ama uçmuş gibi bulamadım en son veri kaybı olayında gitmis galiba elinde olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
Hocam bunu yükleyin.

Kulaklık olarak algılama sorunu ise uygulama olmaması bu uygulamayı kurduğunuzda telefon mikeyi taktığınzda size soru soracak mikey mi yoksa kulaklık mı taktın diye mikey seçtiğinizde sorun ortadan kalkacak.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunu yükleyin.

Kulaklık olarak algılama sorunu ise uygulama olmaması bu uygulamayı kurduğunuzda telefon mikeyi taktığınzda size soru soracak mikey mi yoksa kulaklık mı taktın diye mikey seçtiğinizde sorun ortadan kalkacak.

Kardeşim, yükledim ama sonuç yine hüsran :((
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun nedeni acaba androit sürümün lolipop olması mı ?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım