Yardım Telefon kendi kendine sesi kısıyor

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses seviyesi hep tamamen açık gözüküyor ve sesi kendi elimle kısıp arttırdığımda bir değişiklik olmuyor. Neden oluyor bilmiyorum internette de bir çözüm bulamadım. Mesala şu an müzik dinliyorum. Müzikte db azalınca sesi artırıyor, şarkının sesi artınca sesi kısıyor. Yani gelen sese göre kısıp arttırıyor ama istemiyorum. Bazen durduk yere aynı desibeldeyken de yapıyor.
Telefonu yeniden başlatın, dolby atmos gibi harici uygulamar varsa devre dışı bırakın

Rafet18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rafet
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
1
Hocam aynı sorunla bir kaç kez karşılaştım telefonla konuşurken hoparlöre alınca bu problem oluşuyor. Restart yapınca düzeliyor.

selcukozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk Özcan
Cihazım
Resmi note 8Pro
Konular
4
Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses seviyesi hep tamamen açık gözüküyor ve sesi kendi elimle kısıp arttırdığımda bir değişiklik olmuyor. Neden oluyor bilmiyorum internette de bir çözüm bulamadım. Mesala şu an müzik dinliyorum. Müzikte db azalınca sesi artırıyor, şarkının sesi artınca sesi kısıyor. Yani gelen sese göre kısıp arttırıyor ama istemiyorum. Bazen durduk yere aynı desibeldeyken de yapıyor.
Aynı sorun bendede oluyor buton arasına pislik kactıgı için oluyor avucunuzun içinde ses kısma tuslarının oldugu yöne dogru cevirip 2 3 kere vurun düzeliyor :) Şakasına yada Trolune söylemiyorum. Cihazın tusları pislikten sıkısıp kendi kendine basıyor :D

foreign72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10T Pro 256
Konular
0
Aynı sorun bendede oluyor buton arasına pislik kactıgı için oluyor avucunuzun içinde ses kısma tuslarının oldugu yöne dogru cevirip 2 3 kere vurun düzeliyor :) Şakasına yada Trolune söylemiyorum. Cihazın tusları pislikten sıkısıp kendi kendine basıyor :D
Gerçekten işey yaradı 😁😁😁 sağol

selcukozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk Özcan
Cihazım
Resmi note 8Pro
Konular
4
Gerçekten işey yaradı 😁😁😁 sağol
Buton altına kazak tüyü yada pislik kacınca o tuş basılı kalıyor bana 3 5 ayda bir olur avuç içime 2 tane vururum tık tık diye yada bir yere düzelir :D Böyle söyleyince komik geliyor hatta bazıları dalga geciyorsun flan diyolar ama ben çözümü bu şekilde buldum ve herseferinde çalışıyor :D

OEmpire

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Zenfone 2
Konular
1
telefon açık ve ekran kapalı iken ses+ ve ses- tuşlarına 10 saniye aynı anda basılı tutarsan düzelir büyük ihtimal..
Bende de sürekli ses açıyordu söylediğiniz şekilde yapınca (ekran açıkken) düzeldi. Teşekkürler.

umutcetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Kesinlikle doğru bir çözüm, 2 haftadır uğraşıyorum az önce bitti çok teşekkür ederim

selcukozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk Özcan
Cihazım
Resmi note 8Pro
Konular
4
Üst Alt