Yardım Telefon kendi kendine sesi kısıyor

Goro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
13
Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses seviyesi hep tamamen açık gözüküyor ve sesi kendi elimle kısıp arttırdığımda bir değişiklik olmuyor. Neden oluyor bilmiyorum internette de bir çözüm bulamadım. Mesala şu an müzik dinliyorum. Müzikte db azalınca sesi artırıyor, şarkının sesi artınca sesi kısıyor. Yani gelen sese göre kısıp arttırıyor ama istemiyorum. Bazen durduk yere aynı desibeldeyken de yapıyor.

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2
telefon açık ve ekran kapalı iken ses+ ve ses- tuşlarına 10 saniye aynı anda basılı tutarsan düzelir büyük ihtimal..

Goro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Bir ses uygulaması kullanıp kullanmadığınızı yazmamışsınız. Bazı ekolayzır uygulamaları, bazı ses yükseltme uygulamaları (wolume booster gibi) bu soruna yol açar. MIUI sisteminin oluşturduğu bir sorun. MIUI üçüncü parti uygulamaları sürekli artalanda kapatma eğilimindedir.
Booster ve bir eko uygulaması ile yaşamıştım. Bir açıp bir kısıp filmin videonun içine ederdi.
Bluetooth kulaklık aldım artık yükseltme uygulamalarını kullanmıyorum.

Goro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
13
Bir ses uygulaması kullanıp kullanmadığınızı yazmamışsınız. Bazı ekolayzır uygulamaları, bazı ses yükseltme uygulamaları (wolume booster gibi) bu soruna yol açar. MIUI sisteminin oluşturduğu bir sorun. MIUI üçüncü parti uygulamaları sürekli artalanda kapatma eğilimindedir.
Booster ve bir eko uygulaması ile yaşamıştım. Bir açıp bir kısıp filmin videonun içine ederdi.
Bluetooth kulaklık aldım artık yükseltme uygulamalarını kullanmıyorum.
Çok özür dilerim hocam yazmayı unutmuşum. Hiçbir ses uygulaması kullanmıyorum. Belki ayarlarında sıkıntı vardır ondan emin değilim. Oynamış olabilirm ama neyle oynadığımı bilmiyorum. Oynadım mı ondan da emin değilim.

Goro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
13
telefon açık ve ekran kapalı iken ses+ ve ses- tuşlarına 10 saniye aynı anda basılı tutarsan düzelir büyük ihtimal..
İlk başta ses yükseldi ama sonra yeniden kısıldı kendi kendine. Bir işe yaramadı.

Goro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
13
Ses tuşu bozuk sanırım. Tamir gerekecek.
Hayır değil. Sistemsel bir sıkıntım birkaç kişi daha çekiyor. Kendim istediğim zaman sesi kısabiliyorum. Ses fullde iken kendi kendine sesi kısıyor ama fullde gözüküyor yani benim elle yapabildiğim birşey değil.

Muhendis20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Hh
Konular
0
Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama aynı sorunu ben de yaşıyordum kulaklık ile müzik dinlerken dolby atmosu kapatırsan sorun çözülüyor. ayarlar>ses ve titreşim>ses efektleri>dolby atmos

Nisa.00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nisa
Cihazım
Mi 10t
Konular
0
Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama aynı sorunu ben de yaşıyordum kulaklık ile müzik dinlerken dolby atmosu kapatırsan sorun çözülüyor. ayarlar>ses ve titreşim>ses efektleri>dolby atmos
Bugün yaşadım bu sorunu ilk ses tuşu bozuldu sandım kendi kendine açılıp kapanıyordu sonra telefon fastboot moduna geçti onu kapattım bu ses tuşuyla alakalıydı galiba, ses efektlerinde dediğiniz şeyi aradım ama bulamadım. Ses efektleri ön ayarlara bastığımda "akıllı" moddaydı ben "ses" moduna aldım düzeldi.

Üst Alt