Hocam olabilir de kesin konusamiyorum aklimda o sekilde kalmis konularda okurken gormustum gecmis zaman.Hocam o tavsiye etmiyor değildi sanki biri o yöntemle brick ettiğini söylemişti sanırım
Hocam mi flash ile brick etmiş insan sayısı daha fazladır o an insanın aklından çıkıyor ve lock işaretli kalıyor birden flashlıyor romu daha riskli bana kalırsa.Hocam olabilir de kesin konusamiyorum aklimda o sekilde kalmis konularda okurken gormustum gecmis zaman.
Haklisiniz dikkat ettikten sonra sorun olmaz hocam.Hocam mi flash ile brick etmiş insan sayısı daha fazladır o an insanın aklından çıkıyor ve lock işaretli kalıyor birden flashlıyor romu daha riskli bana kalırsa.
Hocam ben anlamadım hangi yöntem daha riskli ben lock işaretlemem o sıkıntı değil clean all dediğimiz halde brick olma ihtimali mı var mi flash ta?Hocam mi flash ile brick etmiş insan sayısı daha fazladır o an insanın aklından çıkıyor ve lock işaretli kalıyor birden flashlıyor romu daha riskli bana kalırsa.
Mi flash da Cmd üzerinden kurulum yapar. Bir script gibi düşünün mi flashı. Komutları düğme haline getirmişler Kullanım kolaylığı sunuyor. Ama düğmeleri yanlış seçersenizde bootloader kilidi kapanıyor o yüzden cmd den tek tık yüklemek her zaman daha sağlıklıdır..